Saturday, April 08, 2006

oppoFRELSE og kvartalssøppel



Vyrde Lesar.


I er det noen som er bekymret for nøtter. det bør de ikke være.

Sarpsborg kommune slår brutalt hånda av de svakeste og legger seg på ryggen med sprikende ben for boligspekulanter med dollartegn i øya. I et område med små Sarpsborghus (et meget forfallent, omtrent som Vernerstua(?) på Sandbakken - kan det være kommunen som eier det?) både med og uten Sarpsborghjørne, skal det nå settes opp luxusleiligheter i millionklassen. Enda fler enorme kvartalsbetongbrunostblokker skal forsøple sentrum. De er så stygge at kommunen pålegger boligspekulantene å kamuflere de, ifølge SA pålegger kommunen utbyggere å dele opp kvartalsmastadontene slik at de ser ut som småblokker. Kan man bli mer patetisk?

Ekteparet Knatterud har drevet Budbærerne i årevis. Med jernvilje, oppoFRELSE, kjærlighet og en sterk Jesustro har de reddet mennesker ut av det totale helvete. Gitt de svakeste av de svake et lysglimt i hverdagen, og ikke minst hjulpet Sarpsborg Kommune slik at kommunen glattslikket har kunnet overlate de vanskligste rusmisbrukere til en privat drevet hjelpeorganisasjon. Ekteparet Knatterud har ofret liv, helse og hverdagen for at Sarpsborg Kommune skulle slippe lettere med sine LOVPÅLAGTE tjenester ovenfor de vanskligste tilfeller av rusmisbrukere. Til takk får de dette : "VI HAR INGEN PLANER OM Å SKAFFE BUDBÆRERNE ET ALTERNATIVT TILHOLDSSTED" lyder det hult fra Rådhuset.

Det er nok gøyere å ta noen drinker med de som har penger, enn de som tyr til rødspriten, men kommunen burde kanskje også se på drankere, narkomane og de som har fallt litt på utsiden, som innbyggere av kommunen?

Ekteparet Knatterød forsøker å bygge folk opp i et Sarpsborghus. Folk bør ta seg en tur for å se på et annet Sarpsborghus. På toppen av Fritznerbakken er det en liten gatebit i Roald Amundsensgate hvor det gamle Sarpsborg er intakt(12 , 14 og 16). Se på taket på i nummer 12. Her er taksten fjernet slik at forfallet SKAL ta fart, se hvilket navn det står på døra!



Roger Larsen

1 comments:

Anonymous said...

Olavsdagene:

De feite 68erne suger subsidier fra byen for å kunne hente de artistene som de liker, for å ha en festival som de ønsker.

Jeg har en enklere løsning som kalles "gi folket det folket vil ha". Ideen er kanskje radikal, men den går ut på å bygge opp en festival sakte men sikkert ved å leie inn artister man vet tiltrekker mange mennesker.

...og ikke den acid-jazz duden fra San Fransico som han ene fyren i komiteen til Olavsdagen syns er så veldig bra.

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls