Sunday, June 04, 2006

Fett på Tørje og paradigmeskiftet.

Vyrde Lesar.

I rammes vi også, men om man tillater ferdigfettmatprodusentene å yngle på steder barn og voksne oppholder seg, så bli det jo sånn. Tørje er omkranset av fettkokte Maccer, at fettfulle Pizzaninnier av 711 med winnerbrød og spann med fettfyllt pastamat.

I Sarpsborg ville vel ikke dette ha skjedd. Halleluja bettong!!??!!

(psst ... har du hørt at noen er mer like enn andre ... AP i Oslo får lov til å beholde gamblingmaskinene sine på bingolokalene, her går dt jo bare pengsjonister omtrent, allikevel...)

Vi er inne i et paradigmeskifte på mange måter. Aviser, telefon, TV og nett.

Avislesedingser blir utviklet og her er noen eksempler : og husk -- det kryr av bloggere her ute, vi leverer mye dritt, men også noen perler :



På telefonsiden har vi Skype og andre IP-telefonleverandører. Snart går mobiltrafikken også over IP. De store (og da snakker jeg om STORE) firmaene som Microsoft, Google, Yahoo er ute i dette Markedet.

Web 2 - Skype, Wikipedia, YouTube, Google Video ...., Flicker .... del.icio.us ... P2P...

Skype leverer gratis telefon om du holder deg innen deres nett (tre minutter å sette opp!).

Wikipedia den ultimate oppslagsbok (tenk at SA ikke skjønner at om de digitaliserer alle årgangene så står de sterkere mot det trykk som kommer - her fører kortsiktig pengebegjær avisen rett mot Særpefossen(har de ansatt feil folk i e-redaksjonen?)).

YouTube slår TV rett ned i støvlene på fjortissnivå, og flicker og de andre leverer bilder og .... disse web2 systemene ER reklame for seg selv, det er bruken av dem og sammenkoblingen av brukerne som ER web2.

Nå kommer også Fon med Foneros, Aliens og Linuses.

og hva skjer i morgen ??

Roger Larsen



0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls