Thursday, July 20, 2006

En sykkeltur, en multe og menneskeSVik

Vyrde Lesar.

Første forsøk : En gjeng møer.

Annet forsøk :

I er noen glade for dissæin raps. Den koster endel, omtrent det 6-7 doble av hva du betaler på LIDL. Og så er det en ting til : Å NEI !!!!! ENDA ET SUPPSIDIESLUK !

Og olførere i Akerhus sier NEI til flere fly på gardemoen. De har nok støy mener de, ønskes støyen velkommen til Rygge og Sarpsborg. Men kan ikke olførerne i Akershus gjøre som olførerne her i Østlandsområdet da ? Vedta at fly ikke bråker, døm må væra ganske dome i Akershus alså.

Det er full sommer og stille og rolig her. I dag er det handledag, REMA1000 på Alvim i dag (jeg bytter litt på butikkene da jeg mener alle REMA1000 skal ha livets rett), jeg sykler derfor litt rundt i distriktet og tittær, istedet for å gå i lysløypa. Jeg har syklet den nye E6.




Her var det åpne kloakker :



med bæsj nede i.

Og naturens deltaer i miniformat :



Og lenger ned mot Tindlund blomstert multene i det som er en nwdslitt ekkel skog (sier kommunen), eller naturreservatet Langemyr som vi normale ser det :



Og så vil SV (SurreVirrepartiet) boikotte Israel, men visstnok ikke Kina som har konsentrasjonsleire, driver barnearbeid, driver arbeidsleire, har dødsdømte som slaktes for organer og Falun Gong tilhengere som man tar ut organer på uten å bedøve, og uten å bry seg om at de da som regel dør etter operasjonen. MenneskeSVikere er dette partiet blitt etter sin higen på nye topper, billige sko og ja .... ekkelt

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls