Friday, July 14, 2006

Huser og avvisser.

Vyrde Lesar.

I er det noen som er bekymret for telefonsalg. Be de dra til helvete, telefonselgerne alså, og legg på. Da er det bare pappirrekvalmen det står på, setter du et merke på postkassa og registrerer deg hos brønnøysund, så skal du visstnok bli kvitt den. Men så er det noen som har funnet et smutthull i loven da, var det avviser døm het ? De bare putter det inni avvisa, så er det vistnok greit. Så da gjenstår det bare for posten, landets største forurenser, å putte reklamen inn blandt breva nå da, eller samle den inne i en strikk og kalle det C-post ?!



Det er heldigvs noen hus som vedlikeholdes her i kommunen. De som meier dette huset må ha god råd.Huset pusses opp både sent og tidlig. Og det er bra. Også når det gjelder renovasjon ligger vi bra an i Sarpsborg, en av de fem billigste kommunene I Norge. Her har kommunen satset på den borgerlige, høire/frp, modellen, privatisering og anbud.

Innen veivedlikehold (klatting her og der), vannverk (vedlikehold, nei det er Shell det) sykehjem (to på rommet), parkvesen (klipp gresset hvis det er trafikkfarlig), salg av eiendommer (selg til de du liker), har man valgt AP, SV, SP modellen. Her går det ikke fullt så bra, muligens unntatt boligsalgene, det går så det sprutær, som billigsalg pleier, dumt man bare selger billig til noen, og holder vanlige følk utenfor. Men selvom det nå nærmer valget seg kan ikke valgkveget få være med på all morroa. Men det skal vistnok bli morro å drive politikk igjen. For hvem da montro ? Snilleste sykehjemspasient på sovesal b ?

Roger Larsen

Tenke seg til, forlange ENEROM !!!!

3 comments:

Anonymous said...

I dag sa jo olføreren nå helt sykt i avisa... Han ville ikke la folk bygge ut marinaene for å holde prisene nede!

Han mente at man måtte bygge ut den kommunale båtplassen som er tydligvis ikke har profitmål og dermed tilbyr veldig lave priser.

Problem herr Olfører!

1) Flere plasser => Lavere priser. Elementært. Videre.

2) Ved å tilby bare noen få sarpinger plass i den kommunale så skaper man URETTFERDIGHET.

3) Kommunale plasser øker prisene på de andre plassene! Hvorfor?


Si at man selger 500 biler i Sarpsborg. Kommunen selger 100 biler til halv pris i "Sarpsborg Sosialistiske Bilverksted og Utsalg".

Dette er urettferdig for de 400 som ikke får bil, samt... det resterende markedet krymper slik at innkjøpene blir mindre og konkuransen lavere => Høyere priser.

Jeg lurer på hvem som har båter på denne kommunale plassen jeg... Er det kanskje AP-pampene?

Forsatt god sommer!

Roger Larsen said...

En intressang problemstilling ! Jeg er medlem av sarpsborg baatforening og er med på dugnader ol. Baat her jeg ikke og svømme kan jeg ikke, men oversikt over medlemmene det er det vel mulig å skapffe seg. Hmm ... har tenkt å kjøpe båt om noen år, eller egentlig så er det guttaboys jeg har tenkt på. Mine sønner pt. i Finnmark med 9grader og storm..

Anonymous said...

Det riktige å gjøre er å la både foreninger og private aktører få utvide.

Det har blitt sånn at AP har bidratt til større forskjeller på folk. Dette gjelder ikke bare båtplasspriser.

Hytteprisene på hvaler har jo steget til ekstreme høyer fordi man skal bevare kysten. Men det har seg faktisk slik om man bygde flere hytter, så kunne man faktisk både fått prisene ned og bevart kysten ved å regulere ting som maks avstand til strandlinje osv.

Ser man på Hvaler, så ser man hvor mye areal som faktisk er ubenyttet. Kanskje det er mer lønnsomt å ha 5000 rike oslofolk som betaler skatt, enn 10000 arbeidere?

Faktumet er at vi har mye land her i landet. Og slik jeg ser det, så har ikke akkuratt kysten vår blitt mer folkelig med åra.

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls