Monday, July 17, 2006

Tørj og rå Kappitalisme.

Vyrde Lesar.

I er Tørj-handlæræne fortvilt. Tørje skal pusses opp, med ekstraskattpenger. penger som er flådd fra alle, enslige mødre, pengsjonister, barnefamilier og kirker, skal brukes til "morropolitikk".

De råeste av de råe kapitalister er nemmli kommunen vår.

I USA er dataselskapet APPLE kåret til den råeste av den råeste kapitalist. BusinessWeek 3. april melder om en resultatgrad på ca 10%. iPoden til ArbeiderPartiets kulturminister Giske kommer fra dette selskapet. Han har selv lagt stor vekt på at han har iPod, under enkelte intervjuer, men han er jo en merkelig stakkar, det viser de siste månedres kulturdiskusjon i hovedstadsavisene. Aftenposten og Dagsavisen.

Sarpsborg Kommune eier 14,29 % av Østfold Energi som slår APPLE langt ned i støvlene. Arbeiderpartiet, som styrer i Sarpsborg, synes det er helt greit at Østfold Energi har en resultatgrad på 42%. Dvs : av hver krone Østfold Energi omsetter går 42 øre rett i lomma på eierne. Det er selvsagt fordi VI, brukerne, betaler alt for mye for strømmen. Skal ikke Sarpsborg Kommune, som ledes av Arbeiderpartiet og som er storeier i Østfold Energi, gripe inn mot dette ekstremt grådige selskapet. De flår barnefamilier, eldre, enslige mødre, og alle andre som har det tristogleit. Eller de svakeste som kommunen kaller oss.

I Fredrikstad tar kommunen hele overskuddet til Frevar dvs 100%. DET er RÅKAPITALISME DET av SV, Krf og AP. Ikke et øre skal reinvesteres i bedriften. Hadde Borregaard (eller enhver annen bredrift) gjort det samme, så hadde de vært konk etter kort tid. Men Skattekameratene i Frekstad kan jo bare legge på Eiendomsskatten de, om de skulle trenfge penger til Frevar OG DET ER DET DE HAR GJORT I FREDRIKSTAD.

Roger Larsen

PS: Og vi som har så fint Tørj fra før ....


0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls