Wednesday, August 16, 2006

Ente kødd med Gud og heller ente med Sosialdemokratiet.

Vyrde Lesar.

I er det lutter glede over vann (ikke fra Baterød, men i Tunevannet). En glede jeg deler. Vannet ble nok dårligere når man ødela den naturlige silen som lå ved kirken. Før man anla strand her, var her et yrende naturreservat, med vannliljer, gjedde, storsiv og ju neim it. Den som køddær med naturen, den køddær med Gud. Og køddær du med Gud, så kommer du ikke til himmelen!

Jeg har fått svar fra fiskeridepartementet på min henvendelse om filetert fisk : (det ER godt at noen har litt humoristisk sans i deptet, men saken forblir alvorlig ) :

Vi viser til deres henvendelse datert 3. august.

Utførlig informasjon om utførselskvoten finnes på internett: http://www.odin.dep.no/fkd/norsk/tema/fiskeogfangst/ressursforvaltning/047041-120004/dok-bn.html

Som det fremgår av forskriften gjelder grensen på 15 kg for både "Jørgen Deutchmann" og jarler dersom de bringer med seg fisk som ikke er; ferskvannsfisk, laks, ørret eller røye.

Dersom det utføres ferskvannsfisk, laks, ørret eller røye gjelder ikke utførselskvoten for hverken "Jørgen Deutchmann" eller noen andre (inkludert jarler, hertuger etc..).

Vennlig hilsen,

Sverre Johansen,
Fiskeri- og kystdepartementet
Ressurs- og havavdelingen

Og dette var jo en kjempenyhet. Da kan jo Jørgen Deutchmann gjøre som Jarlen og kjøpe seg en kulp. Det får han sikkert for noen hundretusen mark - eller euro.

Hva skulle vi gjort i sosialdemokratiets likhetsparadis om vi ikke hadde hatt fellesskapsløsninger ?

Roger Larsen.

Ps:
Gunter Grass ble som 17åring innrullert i SS-Waffen. Hvordan tenkte ungdommen i Tyskland på den tid montro, var det tvil, var det glede var det ... hele kompanier ble utslettet på Østfronten, nye ble satt inn, de ble utslettet pånytt og dette må jo ungdommen ha visst om ? Også Gunter Grass. Jeg tilgir ham for hans deltagelse og for at han tidde. Det er fortsatt mye som forties om norsk motstandsbevegelse også, så hvorfor dømme .... Han kunne derimot gjerne skrive en bok om sine opplevelse som barn og ungdom og være dønn ærlig. Trodde han/de på seier, hva visste han/de om konsentrasjonsleirene, hvordan så han/de på russerenes kamp, på amerikansk og alliert kamp .........................

Pss:
Frp bastionen LO (30-50 % av LO-medlemmer stemmer Frp, og 30-70% av LO-medlemmene sympatiserer med LO) vil bruke mer oljepenger (muligens av de som ikke skaper rot i økonominen). 10 - TI - milliarder vil de bruke, forhåpentligvis på skole (skal staten betale for bøkene DA BLIR DE DYRE DA - se på medisinprisene på medisiner på blå resept), forsking og eldre. Ikke på sykehjem, men på tingogtang som kan hjelpe eldre til å bli boende hjemme (hvis de vil) så lenge som mulig ?

Psss:
Det går desverre ente så ille bra med FFK. De skal derfor kjøpe noen slaver nei horer nei fotballspillere heter det visstnok. Kjøp og salg av mennesker, det være seg fra Afrika eller Østeuropa, har lang tradisjon og er vemmelig.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls