Thursday, August 24, 2006

frekstad, vedlikehold, såffaer og trafikk.

Dagens kniv.Vyrde Lesar.

I foregår det noe. Blandt ungdommen, de pimper sofaen. Kjempeopplegg, bra gjort, stå på, fortsett, vær kreative. I Fredrikstad har de en råtten bru (og et kjempestort flott rådhus) som kommunen skulle passe på. Vedlikehold kalles det.

Nå er brua stengt (den er i ferd med å rase isammen), men da oppdages det at materilaene som ble skåret til forrige gang (gjeeeeeeeeesp) brua skulle restaureres, ja de ligger fortsatt (gjeeeeeeeesp) på lager. Hva er det som gjør systemet med kommuner uegnet til å ta vare på fellesskapets verdier. Er det strukturen ? Er det fagforeningene ? Er de ansatte dumme ?

De fleste Frekstadinger klager på trafikken, men ingen ser ut til å forstå at det er de TO (omtrent sammenhengende) rundkjøringene ved Fredrikstadbruas fredrikstadende som slår hverandre ihjel. De fungerer akkurat like godt som to Kråkerøybruer på rad, hvor den ene ALLTID (men ikke den samme) er hevet. Men det er vel der som her, her var de Særpebruæ det var noe gæli med, selvom alle (unntatt Olførern et al) så at køen strakk seg helt opp til meieriet på Borgenhaugen. Og vil man ha enda bedre flyt i trafikken der, så må man prioritere trafikk over potetstappe og ICA. Skal man til Rikk eller ICA, da skal man måtte snu oppe i rundkjøringen ved avkjørselen mor Ise og Skjebergkilen. Pottitstappe eller trafikkflyt !? Valget kan da ikke være SÅ vanskelig.

Roger Larsen.

Ps:
Våre aller upperste har dratt til Glasgow på tur. Glasgow har fire Universiteter. Og da drar våre upperste for å se på et lekeland. Det skal visstnok komme et lekeland på Svinesund også. Er det noen som husker jappetida heller ??!!

Lekeland har de som sagt i Gøteborg også, men å ta bussen æ gett !!


Pss: Terje Riis-Johansen skriver kronikker (med påholdt penn av Haga?) om ganefart. Turister som kommer til Norge skal spise feks på Engelsviken Brygge, feks fiskesuppe. Ifølge menyen vil en lunch til 4 her koste :

fiskesuppe : 4x185 = 740
brus : 4x30(?)=120
is : 4x35 =140
kaffe : 2x20 = 40
--------------------------
summasummarum = 1040 for lunch (og så kommer meddæn, og så kommer ...)

han er ikke i distriktene, men på vidda !!


Psss:
Senterpartiet har snudd i Somaliasaken. De mener nå at man i størst mulig grad skal følge FNs anbefalinger. Har noen fortalt dem at FNs anbefalinger i striden om delingen av Barentsdhavet IKKE taler til Norges, men til Sovjets fordel. Makan til rotehuer. Makan til etikk. Makan til kvalmende oppførsel.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates