Saturday, September 02, 2006

En sjeldent dum blogg.

Vyrde Lesar.

I angrer kunstkritikerne i det store vakre arkitektonisk vellykkede Rådhuset (egentlig så LIKER jeg det ikke - HALLO !!!!!!!!!!!! KAN NOEN FLYTTE DET !!!!!!!!!!!) på at de vil flytte rundt på byens statuer. Hit eit steg og dit eit steg, flyttar eg fram på skule ...

TULL !!! TULLL !!! og mere TULLLL !!!!

Og i Moss har de Momentum. Jeg er ikke sikker på om jeg liker Momentum jeg, ikke Moss heller. KAN NOEN FLYTTE DE !!!

Og en blogger(?), har skrevet et nytt blogginnlegg, det handler om støy og er sjeldent dumt. Vi tålte ikke mere før. Allerede på 50tallet stod det på veggene på blokkene i Struerveien : "Ballspill forbudt".

Han har hengt seg opp i Bingene. Men han har neppe vært tilstede ved Bingespill. Om han hadde vært det, så hadde han opplevd skudd i vantet, som ville forskrekket ham, og hyl og skrik som ville fått ham til å lure på om ungdommen var gått helt av skaftet. Jeg har nemlig sjekket, både med mitt øre og med min mobiltelefon (den har støymåler som måler lyden i decibel). Lyden i dagens ballbinger er skremmende høy, den forstyrrer naboer og nærboende (både ute og inne) og sist men ikke minst : DEN SKADER BARNS HØRSEL. Smellene i vantene er høyere enn geværskudd. Det hadde blitt fort stille før : En skiftarbeidende pappa hadde kommet og gitt beskjed om at han skulle sove. Og hadde ikke alle gitt seg, så hadde han delt ut en velfortjent ørefik og saken hadde avsluttet. Følk må få sove i fred !! PUNKTUM FINALE.

Og de løkkene Brøndmo spilte fotball på (og de eplehagene han roet ned i) de er "fortettet" de nå, men siden Brøndmo neppe beveger seg utenfor kontorLANskapet i SA (?), så har vel journalisten ikke merket dette heller. Han er nok like lite sulten som SAs øvrige journalister. Da er det mer fart i Fedrikstad Blad. De følger opp både politikere, utbyggere og fotball de. Boligannonnser har de også.

Samfunnet blir stadig mer bestøyet, infrastrukturstøyen øker (flere biler, menn med små tissetasser på store motorsykler, hoiende NSBhøyttalere (hvorfor skal de på tur i Kurlandsskogen høre at nå går toget til Oslo på linje 2 ?),



flystøy, vifter (jeg bor rett ved siden av en barnehage og de bryr seg jo ikke om naboer, de gir hverken foreldre beskjed om at bærting og gassing er uønsket, eller ber barn om roe seg litt med tromminga på plastikkassene) snart en ny 109 tvers gjennom Greåkerdalen. BRØLENDE trafikk på vei mot E6 og det berømte Jordet, telefonmusikk, støyende muzakk i varehus, klaprende rulletrapper (Uff det er jo så fælt å gå), og det er nok litt annerledes med grillkvelder før og nå. Før tok man hensyn og hadde egen hageplass, i dag har kaninburblokker og fortetting gjort det nesten umulig for barn (og voksne) å være utendørs. Utendørs er de nemlig foran naboens stuevindu, i alle fire retninger. Det burde SA også skrive om, men så var det disse boligannonnsene da !

Blir man snill av et slikt boligmiljø ?



Roger Larsen

PS:
Og konsertene hører vi forøvrig helt opp på Kurland !! Og det noen kaller kultur, kaller andre støy.


Pss:
One mans ceiling is another mans floor. (Paul Simon)

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls