Friday, September 01, 2006

Mikrofonstativene

Vyrde Lesar.

I er det mikrofonstativer som tror på pengegriske Ryggeentusiaster.

Regnestykket ser nå slik ut. 25000 flybevegelser pr år ca 360 dager i året ca 16 timer i døgnet = 25000/360/16 = et fly hvert 12 minutt dundrende over Sarpsborg Kommunes tettbebodde områder = gass, lysforurensing, støy ... og alt fordi politikerns valgte Gardemoen istedet for Hurum (som selvsagt var best). Gardemoen var nemlig et distriktsutviklingsprosjekt.

Og nesten 4 millioner ekstra biler på E6. Kjøre folk til flyplassen - så kjøre hjem, hente folk på flyplassen - så kjøre hjem.....

Er det rart man snart vemmes når man ser en politiker. Hvorfor har de problemer med å være ærlige : Bygg om til enebolig (er han kallt inn på teppet), legg inn pelletskamin (om du fyrer med ved i dag så ØKER strømforbruket, men pelletsen skal kanskje produseres i "distriktene, dusj 5 minutter kortere (5 minutter !! ?? kva er det sleipa gjør i dusjen da ?), ta på deg en genser til du bestemor !!) ... kvalmende og politikerforaktøkende.

Egentlig så er det trist og den eneste politikeren som man kan rope hurra for er Jan Otto Strøm. Den eneste i HELE Norge. Og han skal gi seg !!

Det meldes forøvrig at de bøndene som driter i miljøet og ikke følger opp lover og regler, nå kan få mindre støtte, færre overføringer ... HERREGUD har lovbryterne ikke blitt straffet før ?? Tunevannet gikk nesten til Helvete, Vansjø har gått til Helvete ... Vansjø lyser snart av alt fosforinnholdet fra det statssubsierte middelalderjordbruket vi har i Norge.

Økt moms rammer de svakeste : hilsen den rødgrønne regjering
Milliarder i kapitalistoverskudd på strøm rammer de svakeste : hilsen den rødgrønn ..
Sikre familiebiler med NOK trekkraft blir dyrere : hilsen den rødgr ..
Gratis skolebøker får du IKKE : hilsen den rødgr
Gratis skolemat får du ikke : hilsen ...
Men krangel, tull og en utrolig svak og utydelig statsminister har vi fått - Gahr Støre neste ??
Dyr strøm skyldes billig strøm til fabrikker i Distriktene = de svakeste betaler
Vi har råd til billig strøm til kapitalistene, men ikke politi mot Globaliserte kriminelle nettverk.


Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls