Saturday, September 09, 2006

Politikergreier

Vyrde Lesar.

I (blir det nok mye leven) og her åpner Olføreren en KUNSTUTSTILLING (Fløtt den æ !! Jæi likær'n ente) og i Dagsavisen er man opprørt over at man får sykemeldinger nærmere innpå livet. At man av økonomiske grunner kanskje MÅ gjøre noe med holdninger og miljø. Er det galt ?

Og når vi prekær om avvisser : Dagsavisen er forferdet over det de mener er regjeringene brudd med partene i arbeidslivet (i dag er det egentlig sånn at det er du og jeg som betaler for sykefraværet, over skatteseddelen !!). En regjering må være til å stole på !! Eller oversatt : Politikere skal ikke lyve ! Hmmm ....

Hvor blir det av skolelunchen forresten ?
Husker du Ha-ha-halaskjold ?
Hva sa Jens om strømprisene i opposisjon ?
Eller om .....

Lang, lang rekke,
sannhet ut av rekka gå,
lang, lang rekke
AP ut av rekka gå
lang, lang rekke
SV ut av rekka gå
lang, lang rekke
SP ut av rekka gå

.......

Kan noen fløtte det ? Jeg likær det ente (anonym Olfører)

Roger Larsen

PS : Baltiske arbeidere som ble kastet ut av Norge (og som ble beskyldt for å ha gjort dårlig jobb på Uvdal Alpinsenter) er tilbake for å renvaske seg. NÅ HAR DE MELDT SEG INN I FELLESFORBUNDET (er ikke det litt sent da ?), og fellesforbundet tar saken deres med penger fra medlemmer som har betalt kontigent i åresvis. Så da vet vi det : Meld dere ut (og spar penger) og skulle dere få problemer. ja da kan dere melde dere inn igjen !! GENIALT !

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates