Sunday, September 17, 2006

Politikergreier

Vyrde Lesar.

I sliter beboere med "det går seg til" politikken. Løsningen på problemene i Sannesund er, ifølge kunstkritiker og Olfører i Sarpsborg, at man innfører boplikt. Problemene er nemlig at man bygger hybelhus hvor det bor for mange fyllikker og ingen eier. Da er det rart at Sarpsborg Kommune har endret reglene for bygging i tettbygd strøk, slik at man nå kan bygge enda flere hybler pr. hus. Man har endret på hvor mye av bygget som må settes av til parkeringsarealer, og derav veltet problemene ut i veien, over på fellesskapet. For det er der man skal parkere nå. Ihvertfall i følge kommunen. Da tjener boligspekulantene enda mer gryn.

Man har også samlats och slipat sverden. Man skal løse de trafikkale problemene i Nedre Glomma regionen. Den rødgrønne (rød fordi de alltid er røde i kjakene over løgnene de presenterte før valget og nå blir konfrontert med, grønn fordi løsningene på problemene hentes fra fortiden og er grønne av mugg) løsningen er som følger :

mer skatt, mer skatt, mer skatt - eller bompenger som de kaller det. Veibevilgningene skal selvsagt brukes i distriktene !!

Løsningen er selvsagt som følger : rimligere bussbiletter, rimligere bussbiletter, rimligere bussbiletter. Og gratis buss hvis man har kort på togturen mellom Østlandsbyene, og bussene må gå innom jernbanestasjonen (ofte). 3 felt på Fredrikstadbrua, hvorav det ene er kollektivt og lovlig for busser, drosjer, motorsykler og biler med flere enn 3 passasjerer. Men kjører man Fredrikstadbrua MOT Fredrikstad, så kjører man rett inn i en rundkjøring som ofte er tett som en potte. Den blir drept av rundkjøringen vedsidenav. Men det skjønner man ikke ?

Sommeren er snart slutt, men det er fortsatt kortbuksevær.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls