Monday, October 23, 2006

Boligkrakk og Arrogansegreier.

Vyrde Lesar.

I er det ikke bare vanlige følk som får problemer med arrogansens høyborg.

Og ellers i landet er visst de fleste eiendomsutviklere og boligspekulanter sikre på at "NEIDA - DET BLIR IKKE BOLIGKRAKK". Olav Thon og Ringnes og lokale folk er skjønt enige i det.

De som selger boliger er også einge i det. "NEIDA - DET BLIR IKKE BOLIGKRAKK"

Hvorfor må de si det på fjærnsynet og i blaene hver dag montro. Venter de på det boligkrakket som har begynt i Amerika ?

And the looser is : de som har kjøpt bolig med nesten 100% belåning og avdragsfrihet og som egentlig har kjøpt katta i sekken.

************

Ellers så går alle landets sykehus med store underskudd og sparer så det sprutær :

-færre planlagte helseinngrep.
-lengere ventetid.
-overtidsnekt.
-ingen vikarer
-økt press på de som er på jobb
-vedlikehold utsettes (enda mer).

Da er det godt at et gammeldags og bakstreversk bondesamfunn får mellom 15 og 45 milliarder for å produsere dyr mat på en gammeldags måte på alles bekostning.

Det sier tilogmed Kirkens Nødhjelp. Norges bondelag mener (selvsagt ) at Kirkens Nødhjelp ikke har peiling på sultene barn, fattige lang og elendighet. Det er jo i de Norske distrikter at elendigheten florerer. Og Vidkun Quislin var en bra mann sa bøndene i Telemark på 70tallet : HAN LA IKKE PRESS PÅ DYRKA MARK !

Roger Larsen

Ps : Det er fare for kornmangel neste år sies det. Skal Norge fortsette med sitt lekelandbruk ?

Pss : Grisekrise meldes det også om, Gilde, bøndenes egen kjøttprodusent ser det slik (fra Aftenposten) : "Nina Sundqvist i Gilde sier når vi henvender oss til Gilde.

- De private slakteriene har en høyere slaktevekt på grisekjøtt, og betaler også mer for det. Dermed tar de ikke ansvar for totalmarkedet"

Tenke seg til, de private slakteriene har KUNDENE/FORBRUKERNE i fokus. ÆSJ for noen køddær !!!

1 comment:

  1. Det er sant det du sier om krakk.

    Nordmenn har ikke lært. Jeg skylder på sosialistene som styrer skolene og lærer barna våre. Der er penger og pengestyring fyord. Ungdommen som går ut av skolen i dag har så si ikke kunnskaper i økonomi.

    Hvem tjener på dette? Turbokapitalistene såklart. Hvilken ironi!

    ReplyDelete

Amazon Associates