Saturday, October 14, 2006

Kulturgreier.

Vyre Lesar.

I er det noen som tror at vi kan bli "kulturbyen". Det er tull. Kultur konstrueres ikke, den vokser fream. Som i Fredrikstad. Det ER en kulturell klassefroskjell på Engsmyrn og Haabeth. I Haabeths favør. Men Med Maya på Festiviteten, ny Kulåsscene så er vi på vei. Men vi mangler noe :

Den kulturelle akse er usymmetrisk. Den perfekte kulturelle akse starter på Borregaardsyssel museum, Fra Folkets Hus bukter seg gjennom den flerkulturelle Østre bydel, stopper opp på Allaktivitetshuset på EPA med kulturskolen og alle barna og ungdommene, sniker seg gjennom restaurantgata, stopper lenge på Kinoen og tenker på Tor Fosse (BIFF direktør - bergen internasjonale filmfestival - SIFF ??), deretter går den via kirken, Festiviteten, Gleng og helt bort til Teknikken og Valaskjold skole og stenalderfeltene (via St. Olav, Kruseløkka ) svinger av og opp mot sykehjemmene på Kurland, før den ender på Tørje. Og på Tørje tar vi med oss Bede-marten, og Hoilavs-dagene på Greåker. Aldri en fotballkamp uten KORPSMUSIKK !!!

Oiii.

Og noen vil ta opp kampen mot eiendomsskatt. Bra Frp. Bra !!

Svær kran på Greåker.Roger Larsen

Ps : Jens flørter med Krf. Det er det kun en grunn til. Han venter på SVs uttreden fra regjeringen. Direktørdatra klarer nok ikke å holde museumsvoktere og Langeland og surrevirrebarn stangen i tre år til.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates