Thursday, October 12, 2006

Luftslottgreier.

Vyrde Lesar.

I er det noen som lurer på hvor Vårherre er. Han er visstnok ikke i Skjeberg . Heller ikke på Greåker. Men nå MÅ folk slutte å mase over forfall og extremfortetting og trafikkstøy og veier som går i oppløsning. Vi skal jo få så fint TØRJ !! Å et 5milliarders lekeland der den nye høyskolen skal stå, eller sånn sirka der da, ved siden av de bygga som blir tomme når BI flytter til Fredrikstad.

Det hadde kanskje ikke vært så domt å konsentrere seg om noe annet enn luftslott, sånn innimellom?

Eller som jeg sier til tafattSA (når de etterlyser VårHerres tilstedeværelse på i Skjebergbyen):

Kanskje nede på Greåker ? Nei, de siste åra så er det vel gamleErik som har herjet der. Gamle Tune kommune skal bli en trafikkmaskin for ... Ja hva da egentlig ? Gamle Tune kommune skal bli en trafikkmaskin !

Tenk når tusenvis av trailere og annen trafikk skal presses opp gjennom Greåkerdalen. Hvorfor teller dere ikke trafikken på 109, legger til den økte trafikken til 4-5 milliarders bygget ved badeland (er det noen som er fulle i Rådhuset montro ?), legger til Sykehusansatte som skal til (vel, vel, så var det dette med hu derre ,,, derre ... Ja) sykehuset på Kalnes. OG SÅ FORTELLER DERE FOLK HVA DETTE VIL BETY I FORURENSING, LYS, STØY, GASS ... Kort sagt : forteller om hvilken framtid politikerne ønsker seg."

Roger Larsen

Ps:

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er det noen som lurer på hvor Vårherre er. Han er visstnok ikke i Skjeberg Stasjonsby, for der råder forfall og forsøpling som muligens kan tilskrives en annen herremann. Vårherre er nok heller ikke på på Greåker, men nå MÅ vi, borgerne, slutte å mase over forfall og extremfortetting og trafikkstøy og veier som går i oppløsning. Vi skal jo få så fint TØRJ !! Å et femmilliarders lekeland der den nye høyskolen skal stå, eller sånn sirka der da, ved siden av de bygga som blir tomme når BI flytter til Fredrikstad.

Det hadde kanskje ikke vært så domt å konsentrere seg om noe annet enn luftslott, sånn innimellom? For eksempel vedlikehold av skoler SOM ER I BRUK, av veier SOM EKSISTERER, om BOLIGOMRÅDER SOM ØDELEGGES AV EXTREMFORTETTING OG TRAFIKK, AV TRAFIKKSTYRING ....

Jommen bra at Sparta (eller hvilken hatt det nå var, som var i Ålesund og så på Color Line stadioen) skal få store tomter av Sarpsborg Kommune gratis. Nede på Greåker, på Moa, fikk ikke Greåker Fotballklubb byggetillatelse til et par småblokker engang, men som Ordføreren sa i SA : "Jeg har vært medlem av Greåker IF siden jeg var åtte eller ni år, og var også leder i klubben i mange år. De som har noe å si til meg kan ringe meg". Har Arbeiderpartiet en vei til politiske beslutninger utenom de demokratiske, institusjonaliserte politiske kanaler ? Vi husker at en av byens aller rikeste (et begrep tatt i fra den RødGrønne agitasjonsretorikk) tok en telefon til Arbeiderpartiet, og fikk kjøpe en tomt, en tomteindrefilet, midt i sentrum, for en slikk og ingenting. Helt uten bud ! Hmmm .. Er det svovelsyre jeg lukter, eller er det noe annet, noe emment ?

Jeg sier i et tips til tafattSA :

Kanskje Vårherre er nede på Greåker ? Nei, de siste åra så er det vel gamleErik som har herjet der. Gamle Tune kommune skal bli en trafikkmaskin for ... ja hva da egentlig ? Gamle Tune kommune skal bli en trafikkmaskin !

Tenk når tusenvis av trailere og annen trafikk skal presses opp gjennom Greåkerdalen. Hvorfor teller dere ikke trafikken på 109, legger til den økte trafikken til 4-5 milliarders bygget ved badeland (er det noen som er fulle i Rådhuset montro ?), legger til Sykehusansatte som skal til (vel, vel, Sylvia Brustad kommer ikke fra Sarpsborg) sykehuset på Kalnes, legger til trafikken til Rygge Flyplass. OG SÅ FORTELLER DERE FOLK HVA DETTE VIL BETY I FORURENSING, LYS, STØY, GASS ... Kort sagt : forteller om hvilken framtid politikerne ønsker seg."

Kom igjen SA, det er IKKE så farlig utenfor kontorLANskapet !!

Roger Larsen

Pss : Det balloer seg til. Det e så kjækt med en tur til Oslo. Alle vet at finnmarkinger kominerer ferie og operasjoner på ststens betaling, men kun Balloen sier det rett ut.

FLOTT - SLIKE POLITIKERE VIL VI HA !!!!

Og Senterpartiet holder seg for øra og synes det er helt OK med sløsing av fellesskapets ressursser.

Psss : Stutumland på Skjærhalden er i ferd med å gå konk.

Pssss : Åtti prosent av de spurte i undersøkelsen mener Mosseregionen, bestående av Moss, Rygge, Råde eller Våler, byr på mye god kunst og kultur.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls