Monday, October 02, 2006

MORROgreier.

Vyrde Lesar.

I skal kommunen pånytt gi bort sine indrefileer, og de som skal bo i blokkene skal betale for stadion. De som bor i sentrum skal betale med mer trafikk, mhooligans døgnet rundt. Har de ikke er jorde ? Stadion behøver egentlig ikke bli så veldig ruvende, det skal ikke SÅ mye til å få plass til de 96 - 196 - 296 (?) som er på kampene (men så har jo både Moss og Fredrikstad og ... fått seg nye fiiiiiine stadioner, med mange ytlandske spillere å greier å greier. Friidrett kan man jo drive i tilfluktsrom og i skauen og i....) Hadde det bare vært såpass vyer at de bygde et allsportsstadion, men neida ... det er disse som skal ha luxusen. Har dere hørt om 100meters hooligans ? Ikke jeg heller.

Det kan lønne seg å dra på tur.

Men hva med disse da ?



Den RødGrønne regjering har forøvrig brutt SoriaMoria (surrimorra) løftet om nasjonal bemanningsnorm for leger i sykehjem. Enda en LØGN!

Ja, nå er det jommen MORRO å drive politikk igjen.

Næringspolitikk har vært i skuddet den siste tiden. Nå er det jommen på tide at de aller upperste i Rådhuset tar over styringen med Borregaard. Og ansetter noen av de 1000sner som er sagt opp de siste årene. Eller, hva hadde egentlig skjedd om man ikke sa de opp montro ? Ahhhh ..... alle hadde gått på 11,4 % stillinger, akkurat som kommunen lar jentene sien gjøre på sykehjemmene. Da slipper man vel både å bli belastet med både det ene og det andre, og som kjent er jenter gift med kællær i fullt (kommunalt) arbeid sånn at .... hmmmm ... det var kanskje på femtitallet det var slik, eller ?

Roger Larsen

ps: Stadion med plass til 10tusner..


Det blir hundrevis av leiligheter i de to blanke delene, sjølve Stadion legges i sirkustomta, nedgravd sånn at taket blir i flukt med den delen av torsbekkdalen som Kruseløkka bruker til gym. Veien (109 ?) går rett gjennom, med parkeringsavkjøring direkte og Halleluja, Halleluja alt vi da trenger er noen hundre millioner til innkjøp av spillere, publikum og fotballær.

Alvorlig talt, istedet for å bygge slike IDDIOT-mastadonter så kan man jo leie kamptid i Fredrikstad og Moss og bygge en allsportstadion. Sant ?

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls