Sunday, October 08, 2006

Stasbusjettgreier.

Vyrde Lesar.

I gleder alle hjerter seg.

Jeg skal ikke diskutere statsbudsjettet, bare slå fast at vi har fått det vi stemte den RødGrønne regjering inn for. Mer skatt, mer avgifter, mer moms, toppskatt på vanlige inntekter, mer bompenger og mer overføringer til distriktene. Og når da Olfører Engsmyhr følger opp lokalt med vannagift i begge etasjer, mer hytteskatt og høyere skatt for ikke å gå på fylla, men å spare penger i å bygge opp et hjem, da er alt på skinner for Skattepartiet, eller ARBEIDERpartiet som de frekt nok kaller seg. Ingen arbeidere kommer bedre ut med dette budsjettet. Sjøl har jeg det bra nok, akkurat som Røkke. Jeg har det jeg trenger.

Men det rare er folkens, og nå er det viktig å forstå, at jeg ikke tilhører de upperste som skjønner alt her i verden, men bare er en helt vanlig gjennomsnittsvelger (og knapt nok det), det rare er, at den RødGrønne regjering bruker myyyyyyyyyyyyyyyye mer penger enn i fjor. Så vidt jeg skjønner, ca 38 milliarder. Da er det helt umulig å forstå, for en stakkar som meg som ligger midt på den Gausske kurve, at når Fremskrittpartiet foreslår en liten milliard ekstra til sykehusene og kanskje en liten milliard eller to til de som SV i hvert fall IKKE liker, nemlig politiet, ja da raser verden sammen av uansvarlighet. Og foreslår Fremskrittpartiet, det gamle partiet til Vaktmesteren i vannkanten, at man skal bevilge mer til veier (som den RødGrønne regjering nå har gjort), ja da faller Dovre, Ragnar Werner glemmer seg bort og feirer 60årsdagen pånytt, det kommer en ny Sunami OVENFOR Sarpefossen og det GÅR TO PERSONER I GÅGATA ETTER KLOKKA atten. Verden står alså ikke til påske.

Dette betyr, mine damer og herrer, at enten så har Framskrittspartiet rett, eller så juger alle de andre partiene. Om ikke alt går til hel.... nå, så er det bevist at Fremskrittspartiet har hatt rett (det hadde gått an å bruke noen milliarder ekstra i fjor, og året før der og året .. til og med å fjerne bompengeskatten hadde muligens vært mulig) og de andre juger. Aldri har det vært pøst så mye penger inn i norsk økonomi, og spørsmålet er nå : Finnes det nok Polakker ? Jammen er det kjekt med dette EU dere. Tenk om grensene hadde vært stengt for Polakkene, som det for eksempel er for kjøtt fra fattige bønder i den tredje verden, da hadde det ikke gått så bra akkurat.

Sjefen I Fremskrittspartiet, ho Siv, vil ha med seg et par luringer på laget framover. En av de er Terje Søviknes. Han viftet med tissetassen sin på et Fremskrittpartimøte, og Siv mener at nu bør han tilgies. Det er helt feil. Hva (hører dere melodien dere ? Only sixteeen, only six...) Herr Søviknes gjør med tissetassen sin er meg og oss helt uvedkommende, men at han juger og benekter og fraskriver seg ansvaret for den, er noe helt annet. Det er ikke horebukken vi ikke vil ha inn i politikken, det er LØGNEREN.

Jens ! Er du sikker på at du ikke trakk ned ?

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls