Tuesday, October 10, 2006

tafattSA og fundamentalistgreier.

vyrde Lesar.

I har vi en avis. En deskriptiv avis som forteller om tagging og Jan Werner og .. men problemvinklene er så kjedelig, så kjedelig, så kjedelig ... tafattSA som gjengir ordførerns mer eller mindre velutviklede ideer, som ikke problematiserer "gratistomter", som ikke slår i bordet med 10kronerbiletten på buss, som måtte hjelpes til å se hvor veiproblemene på Hafslund er/var. I dag er problemene ICA og potittstappe på pottitstappekiosken.... ja,ja ... det står mye mer i frekstadbla... egentlig (å da tenker jæ ænte på foppall).

Det er ikke sååå lenge siden kristenfundamentalistene rådde i landet :

26.februar 1972:

De dansk-svenske arrangørene av teaterforestillingen "Jesus Christ Superstar" meddelte de norske arrangørene, A/S Studentkroa, at de har trukket seg fra avtalen om å oppføre forestillingen i Oslo, p.g.a trusler om omfattende demonstrasjoner og aksjoner fra enkelte studentkretser.

Ca 2000. Hinduistfundamentalister ?

Da innspillingen av "Water" startet i den hellige byen Varanasi marsjerte hinduistiske fundamentalister gjennom gatene, gjorde hærverk og tvang filmatiseringen ut av byen. "Water" og regissøren Deepa Mehta tar fattige enkers parti, mot hinduistiske tradisjoner.

Roger Larsen.

Ps :

Den RødGrønne regjering skal legge en progressiv straffeskatt på boliger (gjelder ikke bøndenes) slik at de rike betaler toppboligskatt. Akkurat som med toppskatten. Her betaler jo bare de rikseste, feks lærere med noen års ansinitet, eller skiftarbeidere.

Pss :

Ved framleggingen av statsbudsjettet i dag, ble mistanken om et dårlig forskningsbudsjett bekreftet. Totalt ble basisbevilgningene til universiteter og høyskoler redusert med 274,3 mill. kroner, og det er universitetene som får svi mest.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls