Tuesday, November 07, 2006

Grålumshallsgreier.

Vyrde Lesar.

I sies det at ICE har meget god dekning. Har SA testet ? CDMA - collision detection multippel access - er en eldgammel teknologi/protokoll og ICE har begrensninger av bruken, du kan feks ikke se på e-TV (da vil de ha mer penger) med ICE (for de kan neppe slille på nedlasting av film, musikk og TV-sendinger). Så da så. At de smeller på 2000 bak (CDMA2000) betyr bare at det er en forbedret WIFI løsning enn på vanlig. Dette er en løsning for tele og data KOMMUNIKASJON ikke for fjortissene på gutterommet. Og det burde SA ha skrevet istedet for å skrive av en pressemelding. SA har neppe testet, de har neppe sjekket prisene ved gutteromsbruk og de kjenner ikke teknolgien ?

Fra Sarpsborg kommunes budsjett (Sparta var det idrettslaget som inviterte rådmann og ordfører til Ålesund, men det var kommunen som betalte reise og opphold) :

Utearealer Sparta Amfi i henhold til bystyrevedtak. Tilfredsstille krav til antall p-plasser og unngå økte vedlikeholdsutgifter = 1 700 000 (en million sjuhundretusen).

**************

Grålumhallen (fra SA) : påpeker rapporten blant annet at det mangler en avtale med grunneierne om kjøp av tomt.

Dette betyr at Bukkharten får tomter til halv pris, mens distriktets barn og ungdom går for lut og kaldt vann. Hadde kommunen tatt seg rett betalt av Bukkharten, og ikke gitt bort tomta til spottpris, kunne de kjøpt Grålumhallstomta og gitt den til Grålumhallens utviklere. De ga jo bort eiendommer på Kurland til SFK !

Roger Larsen.

Ps : Det er stygt å si det, men jeg kan ikke huske å ha lagt merke til at denne veien var av en slik standard at den trengte totalrenovrering.



Men den fører enkelte rett ned i Rådhuskjellern. Så da så.

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls