Friday, November 10, 2006

Stakegreier.

Vyrde Lesar.

I er det en Sarping (tror jeg) som bruker staken godt. Skit tunell NÅ !

**************
Den RødGrønne tulleregjering mener : også at folk må vurdere om de kan droppe utenlandsferien for å senke utslippene av miljøgifter. Hvorfor stopper de da ikke RYGGE ??

*******************
STATOIL er i hårdt vær i Irland : Rundt 200 personer blokkerte veien da et følge med lastebiler og busser som skulle bringe arbeidere til stedet hvor gassrøret skal legges.

En mann ble tatt med til sykehus etter at politiet brukte køller mot demonstrantene i et sammenstøt som varte i mer enn en time, melder den irske kringkasteren RTE. Politiet kan foreløpig ikke bekrefte at noen er skadd.

Statoil og Shell har gjennom lang tid vært i konflikt i lokalsamfunnet som frykter at det planlagte gassrøret kan utgjøre en trussel for beboerne i området, melder Reuters.

I over ett år har planene om gassrør blitt utsatt på grunn av innbyggernes protester. Tidligere i år meldte oljeselskapene at de kom til å begynne arbeidet i år.

Hvorfor instruerer ikke regjeringen STATOIL til å bli snillere ?

****************
Telenor tjener penger (store) i utlandet : Hvorfor instrueres de ikke til ?
Telenor må trekke seg ut av utlandet MED EN GANG det er jo krise om de selger en del av norsk industri til utlanndet, så da kan jo ikke vi være der heller. Inn bak grensene og rust til krig..

Er vi lissom bedre enn andre fordi vi har pengær heller ?

Roger Larsen

Ps : Tom Nordli ?

Pss : En løgner som er GLAD for å juge. Jeg spyr av slike følk ! Følk uten ryggmarg, moral og etikk.

Psss : Lurer på hva verden tenker om Telenor nå jeg. Man kan jo ikke lenger stole på firmaet. Og smykkeskrinministeren sa at telenor var mitt og ditt ! Se te helvete å få ned prisene da !!!! Det er jo de andre, de som er helprivate som presser prisene ned !!!

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls