Saturday, November 25, 2006

Virkelighetsgreier.

Vyrde Lesar.

I har vi hatt et reportasjeteam fra Vi Menn, de har skrevet om virkeligheten (den utenfor rådhuset) (alså SÅNN SOM DET ER), og det likærnte de i betongbunkern (den med glasserte takstein). Som hevn for at politi (vi lever fortsatt i et demokrati) slipper journalister til (journalistene i SA skriver ivaffal ikke noe stygt om byen, heller ikke om reiser til Ålesund eller billige tomter til Betongbygg som ivaffal gir bort kjøkkeninnredninger til SOBBL og av en eller annen grunn LÅNER BORT ET BYGG TIL GLENG) skal de med høy IQ nå slutte å samarbeide med politi. Da blir nok alt så mye bedre (og så skal de slutte å lese VI MENN for da GÅR VIRKLIGHETEN SIN VEI !!).


Blir man snill av et slikt nærmiljø ?


Sjøl holder jeg meg vekk fra sentrum på dagtid også. Ikke nok med at fyllikhoiing og dopehuedealing snart foregår over hele sentrum, men byen har også blitt et betonghelvete av en annen verden og de som bor her er jo snart alle i alderen 70++. Jeg skjønner ikke at de TØR flytte inn til byen jeg. Kanskje de tror at Sarpsborg sentrum er som det var på 50-60 0g 70 tallet. Vakkert og fredlig ? De lure flytter vekk, og de eldre er snart sperret inne i sin betongtårn, hvor de sitter innelåst og passet på. Kanskje det er bedre på Tindlund eller Kurland ? Men kommen står på som faen for å ødelegge disse områdene med fortettinger og trafikkøkinger også. Enhver eplehage er en potensiell margarinkassepappoggipsogstiftblokk, uten barneplass men med plass til titalls BILER !!!!

Roger Larsen

Ps: Forskingsprosjektet som skulle forske på Friskolene er blitt stoppet av den RødGrønne regjering med øyeblikkelig virkning. Den første rapporten viste at Friskolene var bedre enn den offentlige skolen, og det liker ikke den RødGrønne regjering. SLUTT !

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls