Wednesday, December 13, 2006

10 av hver og litt rart.

Vyrde Lesar.

I har enten lederen misforstått eller så er det noe tullball. 0,4 og 0,7 %% (promille>) av 7 promille = ingenting (nemlig).

Gjennombrudd : Mor ! Jeg ser solen !

Historiske gjennombrudd : Tiden går fort, 82 channels and nothing on !

Medisinske gjennombrudd : Gledelig.

Verden står forøvrig ikke til påske. Oljepenga våre, som vi ikke kan bruke til veier, skoler, sykehus, sykehjem, museer eller noe annet fornuftig (bortsett fra 40 milliarder til bønder og dørfabrikker), og som vi derfor investerer i utlandet, disse oljepenga skal ikke investeres i bedrifter som lager våpen (og krig og fred og sånnt), men når det gjelder kampfly (som er beregnet på å drepe og ikke krig og fred og sånnt) så skal vi ha industrikontrakter. Vi skal alså lage bomber og kuler og sånnt som brukes i krig (men ikke i fred å sånnt - kniiiis - kniiiis)...

Jeg skjønner det ikke.

Roger Larsen.

Ps :

Vyrde Lesar.

Ordføreren overreagerte og godt er det. Eller er det det ? Vel, om Arbeiderpartiet vil ha en på toppen av lista som når som helst overreagerer så pladask, så dem om det, men det kan bli et dårlig politisk klima av slikt. Og det hører vi til stadighet fra opposisjonen, miljøet i bystyresalen er visstnok til tider ubehagelig. Men siden Sarpsborg Arbeiderblad aldri skriver noe om det, så er det helt sikkert feil. Men makan til overreaksjon, folk var rystet over Arbeiderpartiet. Overreaksjonen var uforståelig. Til og med Sarpsborg Arbeiderblad skrev om den. SARPSBORG ARBEIDERBLAD !!

Den RødGrønne regjering som ville detaljstyre styre og ledelse i UNION i Skien, mener at når det gjelder GrameenPhone (Fredsprisvinnererns prosjekt i Bangladesh) så skal makta rå. Som alle vet, er de fleste brukerne av Grameenbank kvinner, de er farget og de lever i et land langt borte, og det er jo helt noe annet enn UNIONansatte, som var mest menn, hvite og bodde i Norge. Er den RødGrønne regjering på kollisjonskurs med SoriaMoria erklæringen sin ? Skal eller skal de ikke instruere Telenorstyret til å følge intensjonsavtalen, eller gjelder intensjonsavtaler kun når de er i det hvite Norges favør ? Hmm... Men penger er vel viktigere enn moral for den RødGrønne regjering ?

Heldigvis har man i hvert fall forbudt de som styrer med Oljefondet (det som ikke kan brukes til veier, skoler, sykehjem, jernbane, bompengefjerninger, forsking og alt annet) å investere i slemme bedrifter. Slemme bedrifter er sånne bedrifter som man tillater norske våpenprodusenter å handle med. Om Kongsberggruppen (som lager mye bæng, bæng) handler med en slem bedrift (som lager mye bæng, bæng) så er det OK, men det er ikke OK at Oljefondet investerer i en butikkjede som WalMart. Og hold dere fast folkens : Når Norge nå skal fornye sine kampfly, så skal det vistnok ikke velges de beste, men de vi får flest gjenkjøpskontrakter av. Vi skal alså kjøpe fly fra den produsenten som vil kjøpe mest (bæng, bæng) fra oss. Vi skal alså være med å produsere drapsmaskiner, men ikke investere i butikkjeden WalMart. For noe TULLBALL !

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates