Saturday, December 23, 2006

Dagen før dagen.

Vyrde Lesar.

I vil kommunen bruke en mill årlig på vitensenter. Hmmm.. hvorfor brukte de ikke noen tusenlapper på den gamle dagparken i Kulås da montro, når de vassær i pæng ? men det er nok morroære å klinke longdrinks og pjåltærær med intelligensiafiffen, enn å repparere gamle barnehus i Kølås. Sckåål dere.

Og SV vil nå støtte Hamas. Ikke fordi Hamas er snille, men sikkert fordi Hamas er imot Amerika. Ille i mot Amerika og Jødene. Stao pao SV. Og fly fra Sverige (for ler seg i søvne for tiden).

Julekarbonadene (av svensk karbonadedeig) er stekt, med masse julekrydder : allehånde, pomeran, kanel, ingefær .. og ligger nuuh å trekker i en selvkomponert buljong. Medisterkakene er stekt (får man ukrydret medisterdeig ?) (av Svensk medisterdeig) og ligger i den samme buljongen, pinnekjøttet står til damping (det røkte er svensk), men ALLE pølsene er norske. Snart skal kålen snittes og surkålduft skal spre seg i heimen, kålroten skal kokes og juletreet taes inn (det er toppene av de 4-5 grantrærne jeg tok ned sånn at nabon skulle få mer sol).

Det er kun en present som ikke er pakket . ja og silda til min mor da og laxen.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls