Monday, December 18, 2006

Fyllogleven.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er det fortsatt noen som tror på Kalnessykehus. HALLO !

- Dette er det sentrale Østfold !!!

-HALLO !! Det er her man HENTER PENGER, det er ikke her de skal brukes.

SE PÅ HVOR MANGE SOM BLE DREPT PÅ E6, MENS MAN BYGDE BRUER TIL ØDE ØYER I DISTRIKTENE. OG SYLVIA BRUSTAD KOMMER IKKE FRA ET SENTRALT STRØK !!!

og i er det stadig fyllogleven (tenk på alt polti IKKE oppdager).

1. Det sitter 11 personer i vår arrest, og da er det helt fullt. Vi ble nødt til å åpne arresten i Fredrikstad for å få plass til alle som trengte plass i drukkenskapsarrest i natt, sier skiftleder Åsmund Herrebrøden hos Sarpsborg-politiet til sa.no i formiddag.

2. Slåsskampen, som medførte at en Sarping måtte på sykehus, i to-tiden i natt var en av flere slåsskamper som førte til pågripelser i løpet av natten.

En person som ble avvist av en dørvakt på et utested, gikk løs på dørvakten og slo ham flere ganger. Mannen ble tatt med av politiet og i formiddag ventet et forelegg på 6.000 kroner.

Et forelegg på 4.000 kroner vanket på en mann som urinerte på gulvet på et utested i sentrum. Også han måtte tilbringe natten i drukkenskapsarrest.

Og nå skal vi slutte å samarbeide med hvem ? Med brannvesenet ? Med fastlegene.

NÅ MÅ JOURNALISTA SKJERPE SEG !!!

Roger Larsen

PS : 20% av de som var invitert til å delta i statsborgerseremonien i Hovedstaden i går deltok. En av fem. Mange misforsto vistnok, og kan ikke norsk og .. Rart man finner fram til offentlige kontorer da..

PSS : Nordmenn på arbeidsledighetstrygd kan søke arbeid i Europa, men med omtrent uoverstigelige vansker, derfor drar de sånn ad hoc og det kalles visstnok ferie. Om andre ikke følger opp : (Ved å akseptere den omfattende khat-tyggingen, aksepterer norske myndigheter også at en stor andel av de ca. 18000 somalierne som befinner seg i landet, faller utenfor på grunn av rusmisbruk. Jan Bøhler har et poeng når han sier at vi ikke ville ha lukket øynene for et tilsvarende problem i et etnisk norsk miljø.) så er det ikke så farlig, så lenge man får tatt et par nordmenn på "ferie". Og åssen var det med mullahen igjen, utgjør han en fare for rikets sikkerhet ? eller gjør han det ikke ? Og familien hans er på ?? i Norge ?? Ja, ja .... vi skal være litt rundhåndet siden vi sitter på så mye olje .. egentlig så er det en global kilde til rikdom og ikke et pensjonsfond vi har.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates