Tuesday, December 19, 2006

Konkurranse på brev.

Vyrde Lesar.

I er det ikke bare Olførere som raser. Ellers så stiger aksjene i Hydro, som skal slå seg sammen med Statoli og ledernes opsjoner øker i verdi.

Den rødgrønne regjering har bestemt at posten skal ha monopol på brevutbæring på brev under 50gram. Å bra er det, tenk om de hadde sluppet konkurransen løs, og det hadde gått like ille som på telefonmarkedet.

Før konkurransen : 2-3-4 kroner pr tellerskritt, nå tilogmed gratis.
Før konkurransen : alle hadde like telefoner, nå kan du få tusenvis forskjellige.
Før konkurransen : 25 kroner pr tellerskritt på mobil, nå 49 øre og billigere.
Før konkurransen : mobiltelefonen var slepbar, nå kan man ha 11 i samme lomme.

Det har blitt fæle tider !

Ille viktig den derre posten, jeg får post hver dag jeg. Ca en kilo reklame, men posten har tre biler som går på rapsolje, derfor er de et miljøselskap. Dumt da at de har byttet ut miljøriktige sykler med mopeder, og at de kjører ut 100vis av tonnmed reklamesøppel hver dag til hele landet. Hos meg kommer de med bil hver lørdag for å levere reklame.

Det er bra at den rødgrønne regjering står på og beskytter oss mot den slemme konrkrransen. Bæng, bæng .. snart nyttår sier de på Kongsberg våpenfabrikk, vi får håpe at det blir mange kriger sånn at vi tjener pæng i 2007 også !! Det går forresten rykter om at folk i forsvaret vil bruke forsvarsbudsjettet til forsvar og ikke distriktspolitikk, jeg er rystet, hvordan SKAL dette gå ? Som forsvarssjefen sa : Skal vi drive distriktspolitikk og ha 7 flyplasser uten fly, eller skal vi drive forsvar og ha to med fly ? Jeg vet hva SV mener, og Senterpartiet, men hva merer du 30 milliarder til distriktene over landbruksdepartemenetet sitt budsjett, 10 milliarder over forsvarsdepartemenetet sitt budsjett og bompenger på grensa. Og hvor kommer disse milliardene fra : (VI TAR DEN I KOR) DET SENTRALE ØSTLAND !!

Ho, ho - god jul.

Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates