Saturday, December 16, 2006

MORRO ?

Vyrde Lesar.

I går det en smule varmt. Alle skal bygge, bygge, bygge, men ingen vil vedlikeholde, vedlikeholde, vedlikeholde. Det sier desverre noe om kvaliteten på våre politikere, for nå er det vistnok MORRO å være politiker igjen.

Hva feiler det folka egentlig, skjønner de ikke kausalsammenhenger eller er de ikke intrisert i de. Er målet å bli likt, eller gjøre det rette ? Er det monumenter de er ute etter ? Da kan de vel plassere dem på Jordet. dette forunderlige jorde som ingen forlater før han har fått mærker av det ... sånn bortsett fra BI da. Som vistnok pakker snippesken og drar. Lurer forøvrig på hva BI hadde sagt om de hadde fått en tomt til 200 millioner jeg ? Sånn som foppallen skal få etter å ha invitert rådmann og ordfører til Ålesund. Molde har også en stor stadion, der går det vistnok også bra med foppallen.

Tenk dere, om vi kunne få til noe sånnt i Sarpsborg (bomp - rett i fella, og ei tomt som fellesskapt eier (verdi 200 millioner) rett i dass. Men foppall er penger, penger, penger enten en rik onkel eller som på Rosenborg : flinke folk.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls