Wednesday, December 27, 2006

Slik tenker sossissialistene i Arbeiderpartiet.

Vyrde Lesar.

I har avisene kommet igjen. Endelig, JuleDN sitt kryssord varer ikke evig.

Sossisialistene i Arbeiderpartiet fornekter seg ikke. Griske (kulturministeren som hadde to leiligheter i Oslo, hvorav en suppsiddiert og utleid) og hans forgjenger Bakke hadde funnet ut at fiolket hadde godt av dobbel NRKskatt i januar og februar. Da juristene i departementet sa at dette var ulovlig og kunne medføre straffeansvar, DA ENDRET DE BARE LOVEN !!!!!!!!!

Det er alså slike folk som skal forvalte våre fellesgoder !!

Forøvrig blir stadig fler bekymret for miljøet, været og kloden. En undersøkels viser at de fleste er villige til noen kutt i godene (jeg tror det ikke før jeg får se det), og det er Senterpartiets velgere som er minst villige. Bøndene vil nok ikke gi opp sine fine biler, traktorparker eller småfly før de FÅR BETALT FOR DET. Se på Tunevannet og Vansjø !

Siden verden snart går under av forurensing går DEN NORSKE STST inn for flere kinesiske turister i Norge. De kommer med fly, det er vistnok mellom 30 og 50 millioner som har råd til å komme. og som kjent er det LANGREIST mat det er noe galt med ( fra fattige afrikanske land) og ikke rike kinesere fra den andre siden av kloden.

Ha DU husket å brette melkekartongen din, sånn at den kan sendes til Sverige og brennes ?

Roger Larsen.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates