Friday, January 19, 2007

Gerd Liv Bølla.

Vyrde Lesar.

I skal det bli spennende å se åssen det går alså.

Det er synd på Valla nå, akkurat som det er synd på ei bikkje som bar bitt et menneske og må avlives. Hun må gå av for å redde LO. Sjøl har hun forlengst forlatt den politiske arena. Hun er UTE, hun er forlatt, hun er hundset, hun er brennmerket, Mobberen står naken på den politiske arena. La oss håpe at psyken holder. På den annen side : ingen av de som står fram har hold i virkeligheten, eller noe sånnt.

Men LO bør endevendes. Det er en ukultur av barskemannkultur i LO. Det skal skrikes, bannes og kjeftes. Man skal være redd, man skal trixemixe, man skal røke rullings, man skal fortsatt skrike som man var i platehallen på Sarpsborg mekk. Men den tiden, UNION tiden, den er vekk. I dag er det de som bare er kjærringær og sånnt som lider under det. barskemannskulturen

De siste årene har man begynt å lese DN. Jeg husker at midt på 80tallet, ble man sett på med rare øyne om nman leste DN (eller het den fortsatt sjøfarten da montro ?), det var dagbladet (horeblekka) og Klassekampen (i smug) som var Avvisene.

There is something wrong in the queendom of Valla.

Roger Larsen.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates