Tuesday, January 09, 2007

LIDL

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg har LIDL tapt !?

Merklige forklaringer og en helt plutselig stenging i romjula betyr at det er noe galt. Enten så vinner REMA1000 eller så er det bevegelser i leira. Og om det er bevegelser i leira, hva betyr da dette for scienceland og Jordet. LIDL har satt opp hundrevis av slike bygg over det ganske Europa, så det kan neppe være en konstruksjonsfeil.

Med sitt tåplige og tullete hemmelighold, mister de muligens mange kunder, men kunder er kanskje noe de ikke bryr seg om. Sjøl liker jeg LIDL (og REMA1000, men har slutta å handle i den på kvikkleira på Alvim, de har jo snudd opp ned på hele vareplasseringen).

LIDL var et friskt pust inn i en forstenet dagligvarekjedelighandel, (rart SA ikke sammenligner priser for oss forbrukere, er de redd for resultatet ? COOPEN vil jo tape så det susær), på LIDL var det billig, andre varer enn de du ser i den vanlige dagligvarekjedelighandelen (bl. ann pølser med smak, salater med smak osv osv ...), tonnevis med artig billig dritt fra kina, rimelig grønntdisk osv osv.

Det var også et sted hvor man traff våre nye naboer, det fargerike fellesskap. Det har man heller ikke vondt av !!!!! Så jeg savner LIDL, men er sur på de : hvorfor dette hemmeligskremmeri. Har de noe å skjule, eller tapte de krigen (handelskrigen) igjen ?
Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates