Wednesday, January 17, 2007

SIFF og Valla

Vyrde Lesar.

I har polit ikke så mye å gjøre. De drar på kjøttkakejakt. Ja, ja .....

I Tromsø starter TIFF - Tromsø internasjonale filmfestival - opp med 75 ferske filmer og de venter salg av 45000 biletter, 6400 deltagere og 1500 tilreisende. Og Sarpsborg - nei vi har Varehus på Sandtørje vi, luftslott på Jordet, mangler tak over Kulås og mangler høl i Tørje.

Vi kunne hatt DE filmmatineene i Kulåsamfien, DE visningene på Tørje og fyllt kinoen til randen i en uke eller to, men vi skal nok vise fram betongbrunostkvartalene til oss sjøl.

Kultur, neeeeeeei det er Shell det .............

PS : Dette mennesket trykker Arbeiderpartiet til sitt bryst.

Reiss-Andersen fikk imidlertid nok etter en løgn Valla hadde skrevet i en faks om kontakt Valla hadde hatt med Statsministerens kontor.
Jeg krevde å gå av umiddelbart. Da lente hun seg over bordet og sa; Berit Reiss-Andersen du skal vite det at jeg har mektige venner.
Det var en trusel. Og jeg skulle tvinges til å jobbe videre.
Valla er uten tvil det vanskeligste menneske jeg noensinne har arbeidet med, sier Reiss-Andersen til DN.

2 comments:

Anonymous said...

Har du vurdert å dra i gang noe kulturmønstring da? Bedrev ikke du slikt i Bergen?

Roger Larsen said...

I Bergen på 70tallet kjente jeg bokstavlig talt tusenvis av personer. I tillegg kjente jeg omtrent alle "alternativkultur" personene, innen teater, film, musikk -- både de som skrev, de som utøvde, de som malte, de som --

- vi (vi var jo mange) utgjorde frynsene i det Bergenske kulturliv, et kulturliv som dengang bestod av Festspillene og "disken" på Norge.

Vi skrev og satt opp og framførte -det som i dag er mainstreamkultur, Bergen alternative kino (filmklubben), studentradioen, alternative teaterscene -----
Nettverket var enormt - alle kjente alle og alle ville delta (noen ville studere i tillegg - det gjorde vi sånn 14dager før examen)

I dag er det en NY generasjon som må få slippe til, vi bør slippe taket og ikke arrangere FOR, men la den nye generasjonen arrangere selv ..

Og så var det en meget spesiell tid, med opprør mot det meste, vi ville noe mer enn å shjåppe ....

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls