Tuesday, February 20, 2007

Dagen nærmer seg

Vyrde Lesar.

I skal man være turist i egen by, og det tyristsjeffa legger vekt på er "Eventyrfabikken". Herre Jesus for et styr.

Støyhelvete som vil ramme Rygge, vil også ramme Sarpsborg. Vi har noe å se fram til. Spukalovver på vei til det store landet Syden, brølende og giftspyende flymotorer som kommer til å gjøre SoriaMoria erklæringen til et promp i havet. Hvordan kan man gi tillatelse til enda en giftpøl som Rygge vil bli OG KALLE SEG RØDGRØNN, ja det er for meg en kontradiksjon.

Stao pao kara - pimp n hoe ....

Roger Larsen

En kommentar til SALederen :

FRPovergangen fra FRP til Arbeiderpartiet er en HÅN mot velgerne og et dolkestikk i ryggen på det politiske system. Overløperen skulle selvsagt trukket seg helt ut av politikken og latt sin vara trå inn i sitt sted. Makan til tull (og dette skjer jo mellom andre partier også). Hun er ikke valgt inn på Arbeiderpartiets program, men på FRP sitt. Og de er vel neppe like. Jeg har, som de fleste andre, ikke lest de, men ifølge SA og AP vil jo Sarpefossen renne oppover om FRP fikk bestemme, så de MÅ jo være ulike.

Man får håpe at jentene (9, 11 og 21% stilling) systemaisk stryker menn på disse listene, slik at vi får andre enn betongkameratene inn i bystyret.

Det blir vel med håpet, om ikke hattene kan flytte betongfjell da !

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates