Friday, February 16, 2007

Havebyen

Vyrde Lesar.

I er det penga som rår og etter sentrumsplanen til våre politikere, raseres nå idyll etter idyll (og alle idyller forfaller når man driver bevisst antivedlikehold ved feks å åpne opp takene slik at vannet fritt og freidig renner rett inn). Noen handler leiligheter på festetomter, at de tør, mens andre klør seg på sin navle og beundrer utsikten. Det er lov det.

Det eneste jeg lurer på er selvsagt hvor denne sentrumsplanen er. Kan SA trykke den, slik at alle kan lese den og ta en telefon til Arbeiderpartiet for å forsikre om at de skal følge sentrumsplanen og derfor få ei billig indrefilettomt til "utvikling" som det nå kalles. Eller hærværk som det egentlig er. Hærværk i havebyen Sarpsborg -- ehhhh -- nei, det var før det, jeg mener nye bygg i betongbyen Sarpsborg. En god by å vokse opp i for barn og ungdom.

Ja, ja -- det kommer litt an på hva men mener med godt det da, spille ishockey inne i haller, eller klatre i epletrær ... MONEY TALKS og penga er ikke på småkårsfolkets side. De siste leilighetene betongbygg bygde etter sentrumsplanen koster oppi 3,5 mill (og nå sier tilogmed sentralbanksjefen at boligbobla sprekker). Men det er rart dere, når man skal betale arveavgift så sier de samme personene at verdien på feks to indrefilettomter med hus på er MER enn når de selges til boligspekulanter .... ehhhh ... utviklere. Det er nok ikke bare meg som blir kvalm av slik dobbeltmoral.

Betong til alle- i Lykkliga gatan ----

Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates