Tuesday, February 13, 2007

Lande på Jordet ?

Vyrde Lesar.

I går det bra med SA. En skikkelig søkefunksjon, LOKALE bilder og en digitalisering av alle avisutgivelsene (vær litt romslig, ta med Sarpsen og alle de andre blekkene også - det er samfunnsgavnlig arbeid) så blir det enda bedre. Og så kan de jo flytte SA ned i gågata ? Eller ?

Skygg unna alle festetomter, de som er under hus, under hytter og under borettslag. Ikke kjøp NOE som står på en festetomt. En Landebeboer synes at Statsskog er grådig da de verdsetter tomta hans til 175 kr pr m2 råtomt. Han skal være glad at Sarpsborg-bygg-om-til-villa-kommune ikke eier tomten hans. De har "taksert" sine fetetomter (for 5 år siden) til mellom 300 og 500 kroner pr m2 råtomt. Hva de ville ha taksert til i dag er et godt spørsmål, men skal vi si det dobbelte ? På den annen side fikk kommunen med seg, når det gjaldt min tomt på Kurland, at Kurland skole hadde badebasseng (!!!!!!!!), så da er det ikke noe rart at det blir dyrt. Man skulle nok vært hotellmilliardær som Bukkarten på Jordet eller boligspekulant. Til denne gruppen av lidende, fattige og betalingssvake medborgere, settes vistnok tomteprisen langt undet takst. Men vi, valgkveget, kan vel neppe regne med noe sånnt. Tilslutt kan jeg opplyse almuen om at Rådmannen NEKTET å ta kontakt med min saksbehandler for å høre hva han hadde å si, jeg hadde fått andre priser pr telefon FØR jeg kjøpte av saksbehandleren og saksbehandleren hadde sluttet i kommunen. Rådmannen hadde vel noe han ville skjule ?

Fotballpøblen, hulligenserne, tar skikkelig i om dagen. Opptøyer, drap, slåsskamper og vandalisme preger nå den europeiske fotballarena. Og Sarpsborg kommune skal satse på stadionutbygging for denne horde av ulende vilmmenn !! I denna gensern har'n Johansen segla, i denna genser'n ... Men Johansen trengte ikke noe luksustadioen han, han ba bare pent om enkeltrom. Tenk om vi kunne få til noe sånnt i sarpsborg kommune !!

Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates