Monday, February 12, 2007

VI !! (ikke Wii)

Vyrde Lesar.

I flyter alt.

Og SA trykker en uttalelse fra Arbeiderpartiets skolepolitiske talskvinne, Anniken Huitfeldt og legg merke til :
"– Ideologisk står tanken om enhetsskolen, men den blir ikke valgt hvis skolen ikke er god nok. Enhetsskolen må gi best kunnskap også for enerne, sa Huitfeldt og la til at dersom enerne flykter så blir det en todelt skole med mange private alternativ."Det ser alså ut til at AP nå vil at enerne skal få utfordringer, selv de enerne som ikke er best på SKI, men i MATTE, engelsk, tysk, fysikk og annet tull. Nå står ikke verden til påske alså.

Og skoleministeren som HATER kunnskap (men liker synsing, finne seg sjæl, nynorsk å sånn) den djupe dal, Djupedal, går inn for PRØVER i skolen (nå står ikke verden til påske alså), men de skal vistnok ikke brukes til noe. For et liv.

Og Arbeiderpartiets Olav Akselsen har vært i Portugal å stemt for reduksjon av CO2. Han stemte for en reduksjon på 30%, men tenkte ikke spesiellt på Norge. Han tenkte selvsagt på negrene i Afrika som skal brenne færre bål og drive med mindre industri og kjøpe færre biler, han tenkte på inderne i India som skal brenne færre bål og drive med mindre industri og kjøpe færre biler, han tenkte på kineserne i Kina som skal brenne færre bål og drive med mindre industri og kjøpe færre biler, kort sagt så TENKTE HAN PÅ ALLE ANDRE UNNTATT NORGE. VI, VI skal åpne ny flyplass på Rygge VI ja for VI, ja VI er jo så bra.

Den RødGrønne regjering er forøvrig for fred og kosing og å sånn, spesiellt i andre land, men SOLDATER nei det skal da ikke VI sende, det skal alle andre, soldatene blir jo skutt på, og forsvarets flypark er nå i omtrent like god stand som de fleste av landets veier, den er i totalt forfall, mange av flya kan ikke fly, noen skal skifte vinger og noen skal byttes ut (kanskje), Og vi sparer i pensjonsfond utland, men hva er egentlig så ille med å gi den kommende generasjon et velfungerende samfunn med et forsvar som virker og veier som ikke faller sammen da montro ? Eller for å si det på en annen måte, hvorfors skal vi arve penger, er det ikke like greit å arve et hus ....

Drit i verden, leve Norge. Stao pao !!! Og hva het statsministeren vår igjen ? Har noen sett ham i det siste ? Spøkelseskladden som han kalles blandt innvidde.

Roger Larsen

0 comments:

Post a Comment

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | cheap international calls