Tuesday, March 06, 2007

Bilrevolusjon

Vyrde Lesar.

I har noen våknet. Men det er nok for sent ! Dikeveien blir et handelssentrum av rang. Så da har Gågata OG Tunejordet tapt, mens de aller upperste har sittet med nesa i leira på Jirdet. Ja, ja ... kanskje kremmerne i Sarpsborg skulle snakke med Haabeth ?

Og bilrevolusjonen er rett rundt hjørnet. Lotus APX med el-motor og nye batterier har 644 hester og en rekkevidde på 5-600 kilometer. Ladetiden er 10 minutter. Dette er nanoteknologi og har kommet som en bombe, revolusjoner gjør ofte det. Hybrid- og hydrogendrift skygg unna og som vi vet : den vil være avgiftsfri i Norge.

Hmm ... vi vet jo at elektriske biler er avgiftsfrie her. Frp er for å fortsette fritaket, men SV-dronninga og barnehageløgneren finansministera vil gå igjennom extraskattene slik at overføringene til statskassa ikke minker (men da kan de jo EGENTLIG bare ta noen kroner fra oljefondet), man kunne jo risikere at milliardbruforbindelsen som Navarsete skal bygge (100% statsfinansiert) i sitt eget fylke, blir for dyr. Neida - man finner da alltid kroner til sitt eget bruprosjekt. Hardangerbrua kommer til å koste 10 milliarder (helt sikkert), og imens fortsetter veidrapene på hovedveien mellom Oslo og Mandal, Galskapens vei som den kalles. Og alle vi andre, vi i sentrale strøk, vi skal fortsette med å betale bompenger. Jeg betalte 100 kroner i veiavgifter jeg, fra svinesund til Landaasen i Opplang, en tur som tar ca 2-3 timer. Utrolig !!

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates