Thursday, March 22, 2007

En trapp går både opp og ned.

Vyrde Lesar.

I vil rådmannen flytte en av byens ballbinger til Kulås. Fysj sier Arbeiderpartiordføreren (det er jo nærme rådhuset ?). Man husker skæitræne, de er nå i Glengshølen, hvor ingen voksene kan følge med i det hele tatt på hva de driver med. De holdt seg også rundt Rådhuset, men ble forvist.

Det Amerikanske boligmarkedet sprekker, det danske har falt med over 800 milliarder på en kort stund. Her kan du følge de danske prisene på direkten. Verdiene falt med 21 (noen minutter senere : 36, oppdateringen foregår direkte) millioner bare i går. Den 21 mars.

Ingenting går rett inn i himmelen og EN TRApp går både opp og ned.

I Sarpsborg er det forresten blitt innbetalt 82 millioner i årsavgift på bruksgjenstanden BIL. Disse pengene ser vi aldri noe til, de skal brukes i NAVARSETES hjemkommune på en statsfullfinansiert bru som det vistnok skal kjøre 40 biler over i timen ? NEIDDA !! Bare spøker : 40 biler i DØGNET. Til en milliard politikerkroner, noe som i virklighetens verden skulle tilsvare et par, tre milliarder !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

På den annen side så kan man jo bare sette opp et par bompengeboder til her på det sentrale Østland, samtidig som man gir bort ei tomt til 500 millioner til hulligensere. Siste nytt er vist at de slåss like mye PÅ banen som utenfor. Knuser trynene på hverandre direkte på sportsrevyen !!!!!!!!

Roger Larsen.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates