Monday, March 26, 2007

Mø og atter MØ..

Vyrde Lesar.

I er denne blekka stadig nede etter "oppgraderinger". Søkefunksjonen er like latterlig som oppetiden (eller muligens nedetiden). Det ser ut som om de som styrer søkefunksjonen nå har tatt over hele blekka.

Grandis. full pakke, Grandiosa skal flyttes ut av landet. Råvareprisene blir for høye, men da kan jo den rødgrønne regjering bare suppsiddiere Strandafabrikken da. Først suppisidderer de en middelaldersk og luddittisk primærnæring, og så sappsuddirer de de næringene som lider under høye landbrukspriser. EU har de samme problemet : Det meste av Norges og EUs overskudd går med til å opprettholde en gammelmodig bondenæring som tar fra barn og unge utdanningsmuligheter, lar veier forfalle, lar kommunale bygg gå til he...., som (i Norge) de siste åra har stukket av med hele oljeoverskuddet vårt. Fordi de produserer noe viktig : Neida. Fordi de skal gre gresset og slippe ut kuene i sommerferien.

Ionesco er på Landsbygda.

Roger Larsen.

Ps : husk på at i lang tid var også forsvaret distriktspolitikk. De kunne feks fly inn brød billigere enn de kunne "kjøpe" det av den lokale bakern. Men det var forbudt !!!!!!!!!!!!!!!!

Pss : Og glem aldri : GARDEMOEN (her har man tilogmed valgt det minst miljøvennlige alternativ)

Psss : Vet du at Norge innehar JUMBOPLASS når det gjelder satsing på kunnskapens kilde, bibliotekene ? Men vi er på førsteplass med bondesappusiddier.


Roger Larsen skriver:

Det er jo det samma HVEM de sender LIVE. Det blir jo bra slagsmål og leven uansett. Boksing, skalling, lyskasting og kjefting. Det er jo nesten sånn at man knapt kan vente på ny slagsmålsbinge ... ehhhh .... stadion mener jeg. Å så billig da gett, koster kommunen bare 3-4-500 millioner !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hans Majestet svarer:

Nok engang kloke ord fra Kurlands store dikter! Jeg bøyer meg i støvet for hans retoriske evner. Den daglige klagesangen i SAs leserbrevsspalter og her på forumet, kan man simpelthen ikke unnvære. En klar kandidat for Nobel-prisen i litteratur.

Dikteren (Kurlands store) dikter:

Når baller ruller,
går vettet ut,
man står der og tuller,
det kommer en snut.
Bare sånn for å værra helt klar,
jeg drar te'n, selvfølglig,
jeg er jo en kar,
som elsker mitt brøl,
og mitt foppalllag
jeg deler ut blåveis,
hvereneste dag ..

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates