Monday, April 02, 2007

Ekkel monopolstilling og vemmlig måte å flå kunder på - Når pengene i kassen klinger straks red. og journalister holder kjeft ! De er kjøpt og betalt

Vyrde Lesar.

ANNONNSE :

Eldre bolig med stor tomt (1700m2) sentralt på Kurland, vurderes solgt til eiendomsutviklere uten sans for brunostbetongblokker, hærverk og xtremfortetting. Selger kan kontaktes på rhlarsen@online.no eller på telefon 69703858. Ikke regn med å kunne overkjøre naboene, her er resurrssterke personer med sans for estetikk, jus og trær, så spekulanter uten gode ideer kan bare skygge unna (eller dra opp til Rådhuset i stedet, der er som kjent xtremfortetting et honnørord) !!

I har denne sosialdekokratiske (?) arbeiderparti(!!!)blekka gått i kompaniskap med Meglebransjen og nekter abbonnentene og kundene å abbonere på ZETT da folk er for DUMME til å selge sin egen bolig. For min del kan slike folk dra rett til helv....

Tenke seg til, samarbeide med meglerbransjen å nekte folk å annonsere på ZETT. Påstå at folk er for DUMME til å selge boligen sin sjøl. Det er en skam for en sosialdemokratisk arbeiderpartiavis å oppføre seg slik.

"Det å gjennomføre et salg av bolig stiller store krav til så vel kjøper som selger siden det er en del retningslinjer som er gitt av blant annet Norske forbruksmyndigheter og Kreditttilsynet som skal følges. Dette kan være retningslinjer i forhold til å følge opp kjøper, budrunder eller liknende.

Zett.no/Eiendom har derfor som en følge av dette valgt å være et nettsted for profesjonelle med hensyn til bolig til salgs. Zett.no/Eiendom fikk også medhold i denne praksis senest i Januar 2004 av Konkurransetilsynet.

Ønsker du å selge din bolig på Zett.no/Eiendom ber vi derfor om at du tar kontakt med en av våre lokale partnere som står klare til å bistå deg i boligsalget.

Er du på utkikk etter en megler ? Finn meglere fra ditt lokalområde på vår side for megleroversikt."

Roger Larsen

Ps : Men man kan selge HYTTER biler til 2-3 mill, og alt annet mellom himmel og jord. Jeg blir kvalm av både SA og Meklere !!! Hypocrits ......

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates