Sunday, April 22, 2007

Pysete feiginger

Vyrde Lesar.

I skal man sjekke boligspekulanter. Men sånnt skjer nok ikke her ! Vi får se.

Sånn :

Tipsere tipset "tips oss" i SAblekka om at undertegnede vistnok skulle ha skrevet aNNoNNyme brev til byens politikere og kjendiser. For oss leserne er disse "tipserne" aNNoNNyme og i den samme klassen som den Anonyme brevskriveren. Jeg skriver gjerne om politiske fototropister, men å skrive til de, det har jeg sluttet med. De svarer ikke. Og jeg skriver aldri aNNoNNymt.

Grunnen til at aNNoNNyme tipsere tipser om aNNoNNyme brevskrivere er muligens mange, men de er sikkert ute etter å sverte den Anonyme brevskriveren (og undertegnede?) som slåss for en kommunal satsing på ALLE idretter for ALLE barn og på kultur og på asfalt og sykehjem. Ren Jentelov spør du meg, eller var det Jante? Og hvorfor kan ikke de aNNoNNyme tipserne stå fram med fullt navn forresten? Har dere noe å skjule ? Gjemmer de seg bak en luxusfotballstadion (med VIProm og drinker) og redaktør Eirik Moe ?

Er det virkelig galt å ville at ALLE barn og ALLE ungdommer, og ikke bare de som driver med foppall, skal nyte godt av kommunens eventuelle milliardfortjeneste på tomtesalg og utvikling av Stadiononmrådet? Det ER rart at alle de iNNvolverte, eiendomsutvikleren og Jantelovspesialisten Skjelle, privatdektektiven Henriksen (hadde den Anonyme skrevet brevene med hånden, kunne man muligens sammenlignet med for eksempel reiseregninger i SFK og funnet ut hvem som hadde sendt brevene, men fonter og blekkfarge er nok ikke nok til å peke ut den Anonyme. Men nå har man jo noe å diskutere i SFK også, er det han, hun, eller er det de?) de iNNvolverte konsentrerer seg alså om aNNoNNymiteten til brevskriveren og ikke om det han/hun sier : 2-3 Grålumhaller, ny tennishall, nytt fritidsanlegg, 5-6 nye kunstgressbaner, ny turnhall, opprustning av nedslitte anlegg og klubbhus. Jeg kan i tillegg legge til oppgradering av Stadion, sykehjem, asfalt, kultur, bibliotek og veilys i Varteig. Man får mye for en milliard.

Er de aNNoNNyme tipserne redde for at noen av byens politikere skal ta til vettet? Mener byens politikere at det er bedre med : 2-3 Grålumhaller, ny tennishall, nytt fritidsanlegg, 5-6 nye kunstgressbaner, ny turnhall, opprustning av nedslitte anlegg og klubbhus, eller et fotballstadion tegnet av et arkitektbyrå fra Oslo? (Hvilket aktitektbyrå er det?) Et arkitektbyrå som har tegnet inn en skole i området også ? Og som er velsignet av Rådhuset? Kan alle levere inn forslag forresten ? Og når politikere venter på formelle henvendelser, kan man da kalle de uformelle henvendelsene aNNoNNyme, eller loggføres de i de kommunale logger akkurat som aNNoNNyme brev ? Og når SFK-Henriksen påpeker at det er han og Bjørn Roger Hansen som har vært i de offisielle møtene om Stadion-utbyggingen, betyr det at det også avholdes uoffisielle (aNNoNNyme) møter? Det er ganske frekt av ordføreren å påstå at å jobbe mot en luxusstadion (med VIProm og drinker) forbeholdt fotballspillere (og her legger jeg til RBK startet serien med 8 - ÅTTE - utlendinger på laget), er å jobbe mot idretten. Det er tull! Det neste er vel at de som jobber mot kvartalbetongblokkene i Sarpsborg sentrum er mot Sarpsborg kommune ? Ja her er det mye å lure på gett ?

Ingenting er bedre i kampen mot korrupsjon i kommuner, enn etikk og åpenhet, sier man i LOblekka Fagbladet. For å vri litt på sangen "Opp trælar alle kring jorda" : Annonnyme over hele verden! Stå fram ! Eller dere kan selvsagt forbli pysete feiginger også !! Det har for øvrig ikke kommet noen mål på gressbanen ved Nationalstua. Og Grålumhallen ble ikke bygd da den blant annet vil være i veien for en firefelts riksvei som skal rasere Greåker og Grålumdalen. En god kommune å vokse opp i for de med bil og innkjøpte fotballspillere ?

Roger Larsen

PS : Nå skal rike Norge kjøpe oss ut av klimaproblemene. Det er ikke VI (de rike hvite) som skal redusere forbruket (feks ikke åpne RYGGE flyplass) , nei det er de fattige som skal redusere SITT forbruk. Om vi hadde kjøpt opp et par kullkraftverk i Østeuropa (og gitt mange fattige sparken) deretter bygget et gasskraftverk i Norge (og gitt mange rike jobb) og så levert strømmen til Østeuropeerene så kanskje, kanskje ... jeg har sjøl vært i Polen og sett områdene rundt kraftverkene, det var brunt, brunt, brunt overalt.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates