Thursday, April 19, 2007

Tause tipsere tipser.

Vyrde Lesar.

I kommer sommeren og Glengfestivalen. Hurra for Gleng.

Tipsere tipset "tips oss" i SAblekka om at undertegnede vistnok skulle ha skrevet aNNoNNyme brev til byens politikere og kjendiser. For oss leserne er disse "tipserne" aNNoNNyme og i den samme klassen som den Anonyme brevskriveren. Jeg skriver gjerne om politiske fototropister, men å skrive til de, det har jeg sluttet med. De svarer ikke. Og jeg skriver aldri aNNoNNymt.

Grunnen til at aNNoNNyme tipsere tipser om aNNoNNyme brevskrivere er muligens mange, men de er sikkert ute etter å sverte den Anonyme brevskriveren og undertegnede som slåss for en kommunal satsing på ALLE idretter og på kultur og på asfalt og sykehjem. Ren Jentelov spør du meg, eller var det Jante? Og hvorfor kan ikke de aNNoNNyme tipserne stå fram med fullt navn forresten? Har dere noe å skjule ? Gjemmer de seg bak en fotballstadion ?

Er det virkelig galt å ville at ALLE barn og ALLE ungdommer, og ikke bare de som driver med foppall, skal nyte godt av kommunens eventuelle milliardfortjeneste på tomtesalg og utvikling av Stadiononmrådet? Det er rart at alle de iNNvolverte, eiendomsutvikleren og Jantelovspesialisten Skjelle, privatdektektiven Henriksen (hadde den Anonyme skrevet brevene med hånden, kunne man muligens sammenlignet med for eksempel reiseregninger i SFK og funnet ut hvem som hadde sendt brevene, men fonter og blekkfarge er nok ikke nok til å peke ut den Anonyme. Men nå har man jo noe å diskutere i SFK også, er det han, hun, eller er det de?) de konsentrerer seg om aNNoNNymiteten til brevskriveren og ikke om det han sier : 2-3 Grålumhaller, ny tennishall, nytt fritidsanlegg, 5-6 nye kunstgressbaner, ny turnhall, opprustning av nedslitte anlegg og klubbhus. Vi kan i tillegg legge til oppgradering av Stadion, sykehjem, asfalt, kultur og bibliotek. Man får mye for en milliard. Er de sNNonyme tipserne redde for at noen av byens politikere skal ta til vettet? Ja for det er vel bedre med : 2-3 Grålumhaller, ny tennishall, nytt fritidsanlegg, 5-6 nye kunstgressbaner, ny turnhall, opprustning av nedslitte anlegg og klubbhus, enn et fotballstadion tegnet av et arkitektbyrå fra Oslo? Et arkitektbyrå som har tegnet inn en skole i området også, og som er velsignet av Rådhuset? Kan alle levere inn forslag forresten ? Og når politikere har "uformelle" samtaler med for eksempel eiendomsutviklere, kan man da kalle samtalene aNNoNNyme, eller loggføres de i de kommunale logger akkurat som aNNoNNyme brev ? Ja her er det mye å lure på gett ?

Jeg kommenterte for øvrig en gang Bloggen til hu derre litt sexete syngedama som vistnok gjør det bra på 10 på topp (hurra). Siden hun var så intrisert i sex undertegnet jeg kommentaren : Onanym, men det ble for våvet for Sablekka gett, innlegget ble fjernet. 2007 noen ....

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates