Thursday, May 24, 2007

De dårligste veiene først.

Sarpsborg

Den RødGrønne, Arbeiderpartistyrte, regjering planlegger tidenes veiran. Penger bevilget av den forrige regjering til veier der det bor folk, skal nå kanaliseres til de berømte distrikene. "I dag går en alt for stor del av veipengene til sentrale strøk på Østlandet", sier samferdselsministeren fra Senterpartiet. Det betyr bompenger, bompenger, bompenger i det sentrale Østlandsområdet hvor det jo bare bor drittsekker som driver med LØNNSOM (fyord i Senterpartiet) industri. Flere milliarder årlig skal nå investeres i ulønnsomme og trafikksvake områder i Jarlsbergland og sikkert på Subsidieodden. Veidrapene på sentrale hovedtrafikkårer bryr hun seg ikke noe om. Det er vår egen skyld at vi dør på veiene. Og det vet vi mye om her på Østlandet. Brå trafikkdød og lemlesting.

Alle som har vært involvert i tidligere trafikkulykker på Dødsveien gjennom Østfold, bør samle seg og gå til felles søksmål mot staten. Akkurat som de visste at kvikksølv var livsfarlig, akkurat som de visste at dykking på store dyp i Nordsjøen var farlig så visste de også at E6 gjennom Østfold var en Xtrem drapsmaskin. Men de brydde seg ikke, det var viktigere å klippe røde snorer på bruer til de øde øyer, enn å sørge for en sikker vei gjennom det sentrale Østland. J'accuse !! Ballen er kastet.

Endelig har også de lokale politikere fått ordna opp med de dårligste veistrekningene i Sarpsborg kommune. Vi har fått ny asfalt rundt Rådhuset og en ny parkeringsplass bak Rådhuset. Det er nemlig valgkveget som skal parkere på Sirkustomta og på Bjjjjjoooorrrtopppennn kakakannn de bahahareee hahahahah dehehehehehehet såhhhhhh braahhhaaahhha ! Sånn skal det gjøres guttær og jenter. Stå på videre. Gjør noe for den økte lønna som dere har bevilget til dere sjøl.

Roger Larsen.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates