Saturday, June 02, 2007

Feigingær.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er det ansatt ny kultursjef. Bra de ansatte en som har songe i kor.

Ute på Kjærringbråten på Ise bygges et svært hus. Ille svært og ifølge naboene ulovlig svært. (Naboene = de som bor der fra før, ekle folk egentlig. Masær på kommunen om at lover må holdes å greier = Noen som er i mot Sarpsborg Tomtselskap eller kommune og sikkert i mot hele verden også. De skjønner ikke at lover og regler kun skal følges når DET PASSER AP-kommunen) Noen byggherrer ute på Ise har tatt seg til rette på eget ansvar. Etter råd fra ordføreren (ifølge SA) vil våre lokalvalgte politikere ikke ta standpunkt om det er rett at byggherrer bare kan ta seg til rette. Derfor lar de være å gjøre det. Å ta standpunkt. Feigingær ! Men det er jo så trist å ta standpunkt midt oppe i all snittespisingen og diskusjonen om mer lønn til seg selv. Politikerne er alså en gjeng feigingær som ikke tør å ta standpunkt i saken om det ulovlig bygde huset på Ise, men gjemmer seg bak AP-administrasjonen. Dette etter råd fra sjefsfeigingen sjøl (ifølge SA). I Bergen har man begynt å rive hus som er blitt for høye grunnet "misforståelser". Men over hele landet tar eiendomsbaronene seg til rette, på vanlige folks bekostning. Og jeg gidder ikke å dra den om halv pris på tomter langs E6 her alså, men jeg skal komme inn på Stadion. Den anonyme (og berømte) brevskriveren som ville at Sarpsborg skulle få et allsidig idrettsmiljø og ikke kun konsentrere seg om foppall sa det slik : "AP har som kjent flertall i byen og det er Einar Evensen og Jan Engsmyhr som styrer alt. De andre er løpegutter/jenter." Det ser ut som han/hun har rett. Kanskje han/hun har rett i mer ?

De eneste politikerne som tar standpunkt er Frp, og selvom det er et standpunkt jeg er sterkt uenig i (la huset stå og la humla suse) SÅ TAR DE ET RAKRYGGET STANDPUNKT. De gjemmer seg ikke bak rådmannen som tullete knehøner (uttrykk fra min gamle statestikklærer, Frank Aarebrot). Og hvem er knehøner ? Det hører man på kaklinga ! På den annen side må man jo lure på om RoOgOrdenpartiet (Frp), de som mener at lover må følges, selv skal bestemme HVILKE lover som skal overholdes. Har de hanka inn bygdetullingene igjen? Det hjelper ikke med slips på TV om det du sier er bare sprøyt. Men de tar alså et RAKRYGGET STANDPUNKT, mot naboene, for vill vest. Frp om det.

Så det er dette politikerne skal ha betalt for ? Å gjemme seg som feige knehøner hver gang de må prøve å stå for noe sjøl ? Er det slike politikre vi vil ha, folk uten gøtts og som ikke tør å gjøre noe uten å få beskjed fra sjefsfeigingen ? Knehøner ! Feiginger ! Trekk dere som politikere, vi vil ikke styres av folk som ikke er i stand til å ta en beslutning ! (men som synes det politiske spillet er såååååå PK æsse, og nå tar vi et par snitter og en farris til dere) . Det er snart valg! Skal vi velge inn feiginger ?

Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates