Wednesday, July 18, 2007

Kladd

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg nærmer valget seg, og slik ser kladden til et politisk leserinnlegg ut.

Byens nye profil blir trang, mørk og uegnet for barns lek. Cultiva, Kristiansand sin kulturstiftelse, har 1,5 milliarder på bok. Der har kommunen satset stort på nytt Kulturhus og ny stadion.

Fredrikstad i aftenposten vi på Jordet.

Festiviteten som bibliotek og intimscene og ... Sperre av veien foran og forlenge parken bindes sammen med dagens bibliotek

Alle ser jo at Jordet har tatt fokus vekk fra sarpsborg sentrum som de siste år knapt nok har blitt feiet i helgene.

For lite kontakt med byens kulturelle miljøer (NEI !!! Til selvstyrt ungdomshus) og litt for mye kosing med kappitallista.

Opposisjonen snakker om at de voksne må betale kulturen sin sjæl, men det er forskjell på biletter og kulturell infrastruktur.

Olavsdagene uten ungdom og barn (men med tilbud TIL dem) - det var under Olavsdagene de skulle åpnet sitt selvstyrte ungdomshus.

25 millioner kroner vil rådmannen at kommunen skal legge på bordet til tomt for Vitensenteret på Campus Borg på Grålum, hva er galt med festiviteten ? Er det leiligheter AP vil ha der (AP har flertall alene i dagens kommune)

Og snakket går på byen, mange av AP gamle pensjonister vil stemme Pensjonistpartiet, jeg har aldri hørt så mye snakk om å skifte parti før, men det er kanskje ikke så rart. AP tok aktivitetsavdelingen på Kurland sykehjem (men lot biblioteksfilialene stå - etter press fra Senterpartiet Debatten ble mer preget av distriktspolitikk enn hva innholdet i et moderne bibliotektilbud skal være- makan til prioritering. De har glemt sine gamle (for de stemmer sikker AP allikevel!! Er det så sikkert da ?)

Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates