Wednesday, August 29, 2007

Rælli i skolegården og forfall.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg begynner ballbingetøvet igjen. Ballbinger er noe herk (kanonskuddherk) for de som bor nærme og de er farlige for barn. De ligger på parkerings og rallykjørebaner, dvs SKOLEGÅRDER.

Greåker og Greåker fort står til forfall. Greåker og fortet er to historiske minnesmerker som Arbeiderpartiet har snudd ryggen til. Akkurat som Skjeberg og Varteig (det er visst like ille der). Dette er et parti som ikke vet hva kultur og historie er og om de vet det så dri... de ihverfall i det. Se på bildene,pavlijongen på Greåker var som pavlijongen i Kulås, nå griner den råtten og tannløs mot oss. Greåker fort er nedbygd, boligrasert (fredsdelen) og resten er overlatt til seg selv og det totale forfall.

Når man hører hvilke planer kommunen har for et trangt bibliotek og kulturhus på Tomta til Senterpartikameratene, så får vi håpe at det ikke blir noe av. Da er det bedre å vente. Ikke for det, Høyres planer om et bibliotek i en gammel gymsal i Østre bydel er omtrent like ille. Jeg snakker ofte med bibliotekkarer og den helt store entusiasmen for disse to forslagene er ikke akkurat tilstede. Det er få hurrarop i lunchpausen.

Aage Langeland fra AP, er bekymret for strandsonen. Stoltenberg har fortalt ham at store deler av Østfoldkysten (og Vestfoldkysten) omtrent er nedbygd. Går Langeland rundt med øya lukket? Har han ikke sett dette sjøl ? Bor han ikke her? Arbeiderpartiet har styrt i omtrent alle år og kunne gjort noe med dette for lenge siden, men det gadd de vel ikke? Og de har INGENTING lært. I dag konsentrerer Arbeiderpartiet seg nå om å rasere Sarpsborg sentrum (og Langemyr). Om noen år skal de toe sine hender og skylde på alle andre.
Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates