Thursday, September 20, 2007

FRParar.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg foregår forskjønnelsen med motorsager.

Poltimestern i Østfold har blitt FRPer.

I et møte med det fargerike fellesskap viser det seg at det fargerike fellesskapet ikke var intrisert i det hele tatt. Man greide ikke å bli enige om hvem som skulle sitte i utvalget, man forlangte reise og møtegodtgjørelse og EGENTLIG var det politiet (og norske natteravner?) sitt ansvar å ta vare på det fargerike felleskapet. Man har da annet å gjøre enn å arrangere sosiale tiltak for egen ungdom og egne barn, mener det fargerike fellesskapet.

Tenk at politmestern kan si dette HØYT DA. Sånnt skal jo feies under teppet!!! Han MÅ jo være FRPer!!!!

Så det ble med tanken.

Jeg tror jommen Steinar Opstad har blitt FRPar også, han mener at det fargerike fellesskap ikke skal sitte å skrike hore etter jentene.

Roger Larsen.

PS : Det siver fram nå, KAPITALDEMOKRATIET. Jeg har snakket om det lenge (at det er noe uggent lokalt) og Aftenposten sier : "Dette er et "demokrati" som etterlater oss med en uvanlig guffen smak i munnen. Vi ser Yngve Hågensen i styrene til Røkke. Vi hører Stoltenberg hylle Røkke. Vi ser Bondevik i brylluppet til RIMI-Hagen......

PSS : Trond Giske ble sammen med blant annet landslagstreneren og flere næringslivstopper fjernet fra VIP-tribunen fordi de skal ha jublet for høyt da Rosenborg scoret mot Chelsea, skriver Dagens Næringsliv tordag.

- Det var jo egentlig ikke bra, en kjedelig sak. Men det er vel egentlig Chelseas problem, sier Giske.

Brødrene Magnus og Ole Robert Reitan hadde invitert med seg et lystig lag som besto av blant andre John Fredriksen, Tor Olav Trøim, Øystein Stray Spetalen og Arne Hjeltnes var en del av det norske supporter-teamet.

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates