Sunday, September 16, 2007

Giddalause.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg skal vi selvsagt huske dette.

Og her er dødaren fra landbruket!

Reddet harddiskene, og skal se hva som feiler PC'en nede hos EXPERT i mårra. Er det hovedkortet eller er det CPUen eller er det ....

Roger Larsen

Ps : Arbeiderpartimannen Thor Haraldsen er vred på undertegnede og de som ikke stemmer. De som ikke stemmer (18 000 i Sarpsborg) er visstnok giddalause (representerer dette Aps offisielle syn på de som velger å ikke stemme?) og undertegnede er visstnok fra Greåkerdalen (se filmen om hva AP vil gjøre med Greåkerdalen på tv.SA) . Haraldsen representer 50% (10584, dunk, dunk, slå seg på brystet) av de avgitte stemmene ved valget, men det var 80% som IKKE stemte på Arbeiderpartiet. Jeg representerer kun meg selv og hvem de ”giddalause” representerer burde kanskje Arbeiderpartiet tenke på og gjøre noe med. Men det kan kanskje gå utover AP%en, så da er det sikkert best at det er som det er, at de ”giddalause” ikke stemmer?

Man skal ikke klage for meget, man skal bli ferdig med en sak, man skal ”ta sakens innhold og ikke personene” sier Arbeiderpartirepresentanten. Er dette SVADA fra en innflytter? Eller er det saklig informasjon fra en viktig herremann. Sarpsborg kommune har forøvrig ALDRI gått med underskudd, vi har bare ikke fått lov til å beholde overskuddet vårt. Det tar regjeringen fra oss for å dele ut til sauebønder i distriktene. Om jeg ikke husker feil brukte de en milliard på osteeksport (Jarlsberg) for noen år siden, men de har gitt seg med det nå. Ikke fordi de syntes det var dumt å dumpe subsidiert melkefett på verdensmarkedet, de fikk ikke lov lenger. Det var ditt Sarpsborgs skatteoverskudd gikk.

1 comment:

  1. Thor Haraldsen satte ord på det svært mange mener. En stor takk til ham!

    ReplyDelete

Amazon Associates