Tuesday, September 11, 2007

VALGORKAN

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er valget over, men minnene om det består.

Et valgskred og de konservative vant kommunevalget, men det var kanskje ikke så veldig rart. Det tristeste var at Senterpartiet fortsatt er med i byens bystyre. Sukk, sugg, sugerør(inn i oljeformuen).

Men spennende var det en stund, mer enn på mange år, men når man legger forhåndsstemmingen til Rådhuset og innkaller alle fra Fagforbundet, så gikk det som det gikk. Vi tar hattene av for gråhårede eldre menn. Det er de vi har valgt.

Valget er over! LEVE VALGET.

Sverige har ca 2000 km med motorvei, Danmark omtrent det samme. Norge har 230 km. Det er trist å bo i et fattig land! Og bare to år til neste valg.

Nå blir det lekeland på Jordet til kammeratene (eller var det nytt Kulås), mer bettong i Sentrum, billige tomter til kappitalista og valgflesk på alle oss andre. Mens pavvlijongen på Greåker råtner på rot og Festningen forfaller.
Klippe, klippe røde snorer

1 comment:

  1. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag såg Ordförarens annons på SAs framsida i lördags. "Behöver du skjuts till vallokalen så bara ring..." I Sverige är deras systerparti kända för samma generositet - de både hämtar dig och hjälper dig att hitta riktig(!) valsedel.

    Fast jag förstår inte varför de behöver annonsera - det borde räcka länge med tidningens opartiska redaktionella material :-)

    ReplyDelete

Amazon Associates