Tuesday, October 02, 2007

Vade Retro Stalin!

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg diskuteres krokkjepper og fotball. Vi har noe å se fram til.

Ellers så er det slik at Klakkørkameratenes kjefter klaprer klamt. De vil ha stalinistisk ro. Det får de ikke. Vade retro Stalin.

Aftenposten melder i dag : Universitetene forfaller! Må ha takrenner inne. Vedlkeholdsetterslepet er på 8 milliarder.

NRK melder i dag : De tre sykehusene i Tromsø, Harstad og Narvik inngår i UNN Helseforetak og er nødt til å spare 260 millioner kroner på neste års budsjett.

DN melder i dag : Rådmenn, ordførere og formannskapsmedlemmer bør holde seg unna styreverv i kommunale selskaper, foreslår kommunalminister Magnhild Meltveit Kleppa (Sp).

SA melder i dag : Livsfarlige skoleveier på Lande. Madam Arnesen vei .... og Rolvsøybrua (en skolevei) viste seg å være en dødsfelle grunnet intet vedlikehold.

Og kapitaldemokratene i den Rødgrønne regjering fortsetter å bruke penger på advokater for å kaste Reiten, aksjer og osteeksport. Tiltredes!

Frp, med Statsmannen i spissen (den sjuende far i Spania) har gått på en stygg blemme. Frp tror de kan gjemme bort en utradisjonell bruk av våre skattepenger i et virvar av unnskyldninger, rot og bortforklaringer. Slik lyder en bløt fis : Frrrrp .....

Rapporten på bordet takk.

Roger Larsen

Norge er et av Europas mest korrupte land : Nettverkskorrupsjon

Ser de kristne på sin tro som en vits?

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates