Thursday, November 01, 2007

AVTALT spill

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg bruker ikke de som alltid mener at vi skal brukke fellesskapets løsninger, fellesskapets løsninger. Rart gett!

Ellers så er landbrukspolitikkens totale kolaps nå bevist. Det er hobbybønder de vil ha, de rødgrønne menn og kvinner. Det er trist å vite at dette er en villet politikk, en politikk som setter suppesidier, tilskudd, overføringer og tollbeskyttelse over LØNNSOMHET!

Om den lokale politiske andedam mener jeg intet om dagen. JÆ ÆR LÆI DØM!

Ukas utspill fra rådmannen er selvsagt AVTALT spill, først så lover den ene gamle fagforeningsmannen gulloggrønneskoger (man visste vel hva det kostet å bygge FØR valget også), så kommer den andre gamle fagforeningskameraten og heller kaldt vann i blodet på løftene. Enda en spiker i politikkens kiste.

Trur SA og kammeratene dømmes at vi som føller med på politikken er DOME heller? Trur de at vi ikke skjønner "spillet" (kniiis, kniiis). Forskjellen på oss vanlige borgere av Særp og politikerne, er at vi vanlige dødlige ikke er så flinke til å juge. Men det årnær seg, det viser seg at stadig fler synes det er OK å "lure" forsikringsselskapene. Et sted har de jo lært at det å holde ord er like avlegs som etikk. Gjett hvor!

Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates