Sunday, November 11, 2007

Bakvendtland.

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg virker det som mikrofonstativet fra tannløs-SA synes dette er greit!! Uten engang å reflektere over prinsippet logrer tannløs-SAs utsendte mikrofonstativ foran Østfold Energi sin nestleder Jan Engsmyr (eller er det en annen hatt han har på seg under intervjuet? Vansklig å si gett.) Men som jeg tidligere har påpekt : Sosialdemokratiet nærmer seg kapitaldemokratiet eller det vi kaller den korporative stat. Eisenhover advarte mot det militærindustrielle kompleks, jeg vil advare mot det kapitalistpolitiske. Politikere ut av kapitaliststyrene! Politikere skal styre med lover og regler, ikke vennskap på dulgte bakrom hvor det serveres vafler og deles ut billige kommunale tomter. Samrøre er noe annet enn vaffelrøre.

Takket være våre politikere er strømmen altfor dyr. Enorme beløp i xtrastrømskatt skal nå brukes på veier og skoler som våre politikere har latt forfalle i år etter år, de har alså ikke gjort jobben sin! Derfor skal vi nå flåes med xtrastrømskatt. Xtrastrømskatten til og med brukes på det som ikke er noe moro, men tristogleit, nemlig vedlikehold? Politikerne i styret i Østfold Energi er kjøpt og betalt med fete og morroe styreverv, kooptering som vi kan kalle det. Vi, du og jeg, må betale, for styrevervene og for en ekstra dyr strøm (pyttsann!). Og siden skatteinntektene fra oss i de sentrale Østlandskommuner skal brukes i distriktene, på kuer og utsiktspunkter for turistene (foreløpig er det brukt 600 millioner på utsiktspunktene), blir vi som bor i en fattig del av et fattig land, pålagt xtraboskatt (de som drekker opp penga, de får et sted å bo av kommunen, mens de som er slemme og har spinket og spart til et lite hus : FLÅ DEM!!!!!!!), xtrabompengeskatt (til og med på bruer bygd før krigen) og nå !! XTRASTRØMSKATT. Tiltredes.

300 millioner kroner ville en av slemmingene i Norge gi til Høgskolen i Bergen. "Vi satt der rundt bordet med en skarp statssekretær som lekset opp problemene med høykonjunkturene og presset i økonomien" sier mangemilliardæren Trond Mohn. Det er bedre med strømskatt så det skikkelig svir da gett og bakvendtlandpolitikk (billige tomter til bukkartmilliardæren og bettongbyggmastadonter) (og JA!! til bompengeskatt og alle andre morroe skatter). Jommen bra at sånne viktige ting som turistutsiktspunkter (600 millioner!!) ikke skaper press i økonomien gett, sånn som investering i tullete høyskoler gjør. Og hva gjør de egentlig på såne dome høyskoler? Døm leser baræ bøker å sånn! Prææææhæææhæææ. Dælæn døtte, for noe tull! LESE BØKER!!!!!!

"I bakvendtland, der øst er vest og fem og to er ni", sang Alf Prøysen. Han skullle bare ha vist at bakvendtland nå er virkelighet ....

Roger Larsen

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates