Monday, November 26, 2007

SPANIA

Vyrde Lesar.

I Sarpsborg er den store Leder lei seg for at oppossisjonen ikke legger fram et budsjett, greit nok det, men tror den store Leder at den enda større Leder ville brydd seg? Er de dome i Lederne heller?

Ellers fra Aftenposten (Spania er et drittland alså, de flår IKKE pengsjonistene) :

Finansminister Kristin Halvorsen (SV) har i Stortinget anslått at norske pensjonister totalt må betale omtrent 16 000 kr. mindre i skatter og avgifter pr. år ved å bo i Spania. For pensjonister i Thailand er tallet nærmere 50 000 kroner, ifølge Halvorsen.

Beregninger Aftenposten har gjort basert på skattedata fra den ideelle organisasjonen Ciudadanos Europeos, som jobber for å vareta utenlandske statsborgeres interesser i Spania, viser at Spania har lavere skatt enn Norge.

En 66 år gammel pensjonist med 275 000 utbetalt i året vil måtte betale opp mot 10 000 kroner i året ekstra om skatten flyttes hjem til Norge. I Spania øker dessuten minstefradraget jo eldre man blir, slik at forskjellen blir større med årene. Samtidig er avgiftene i Spania mye lavere enn i Norge. Momsen er blant annet bare 16 prosent, mot 25 prosent her.

Roger Larsen
Jutulveien 46
1709 Sarpsborg

PS : Nå mangler det EN milliard til vedlikehold av videregående skoler (men det bygges mange nye : MORRO !!! MORRO !!), (vedlikehold : Kjedelig ! Kjedelig ! Og vedlikehold blir det jo ikke (slå seg på brystet : POLITIKERMONNUMENTER av).

No comments:

Post a Comment

Amazon Associates